Viola Antonova este cea mai frumoasă fetiță de pe Instagram. Moștenește trăsăturile de la mama ei

Viola Antonova este cea mai frumoasă fetiță de pe Instagram. Ea a devenit deja un fenomen pe rețelele de socializare, acolo unde strânge sute de mii de aprecieri la postări. Copilul moștenește trăsăturile de la mama ei, care se ocupă personal de contul micuței.

Viola Antonova este cea mai frumoasă fetiță de pe Instagram

Instagram/viola_dima_official

Viola Antonova este cea mai frumoasă fetiță de pe Instagram. Micuța este de-a dreptul superbă și moștenește trăsăturile de la mama ei, care este și ea o frumusețe rară. Mama ei, Ekaterina Antonova a făcut-o deja un star în mediul online. Ea se ocupă de întreg conținutul care apare pe profilul micuței Viola.

Cum arată cea mai frumoasă fetiță de pe Instagram

Felul în care arate Viola Antonova este de-a dreptul impresionant. Frumoasa fetiță născută în Rusia are cei mai frumoși ochi albaștri și părul lung și blond. Micuța în vârstă de 6 ani pare o veritabilă prințesă de care nu ai cum să nu te îndrăgostești. Chipul său angelic topește inimile fanilor din întreaga lume.

Mama sa a adus-o în atenția oamenilor, care au devenit deja fanii ei înrăiți. În țara sa natală, Viola este deja o vedetă în adevăratul sens al cuvântului. Mama ei Ekaterina i-a oferit tot sprijinul pentru a deveni model, iar cariera sa în modelling este abia la început.

Cum arată mama și fratele celei mai frumoase fetițe de pe Instagram

Viola Antonova a moștenit din plin trăsăturile frumoasei sale mame. Cele două seamănă ca două picături de apă și postează des fotografii împreună. Fanii de pe Instagram sunt martorii celor mai adorabile portrete de familie în care apar împreună. Se vede cu ochiul liber că frumusețea sa se datorează genei bune pe care mama sa a moștenit-o.

Viola are și un frate mai mare, pe nume Dima. Dima a fost și el încurajat să își expună frumusețea debordantă și este și el model în Rusia, conform fabiosa.com. Băiatul este copia fidelă a surorii sale mai mici, iar fanii îi văd adesea pozând împreună.

Viola și Dima par a fi deja profesioniști în ceea ce fac și pozează ca niște adevărate modele internaționale. Cei doi frați impresionează cu aspectul lor și au în față o carieră strălucită.

Citește și: În copilarie Thylane Blondeau a fost supranumită „cea mai frumoasă fetiță din lume". Cat de fotogenic e chipul ei acum, la 19 ani

Parteneri
Cine este Jonathan Owens, iubitul gimnastei Simone Biles
Iubitul gimnastei Simone Biles și-a arătat sprijinul față de iubita sa printr-o postare emoționantă pe contul personal de Instagram. Gimnasta a devenit intens mediatizată după ce a luat o decizie neașteptată înainte de finalele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Simone Biles a obținut medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Tokyo la bârnă, în timp ce ginasta chineză, Guan Chenchen a obținut medalia de aur la doar 14 ani.
Catine.ro
Ultimele știri