Sânziana Buruiană și-a petrecut ziua de naștere în lacrimi! Ce i s-a întâmplat blondinei! | VIDEO

Sănziana Buruiană și-a petrecut ziua de naștere în lacrimi. Vedeta a povestit ce i s-a întâmplat.

Sânziana Buruiana a aniversat de două ori, la intervat de câteva zile. Prima dată de Sânziene, când și-a sărbătorit onomastica, iar două zile mai târziu a fost ziua ei de naștere.

Sânziana Buruiană, însărcinată din nou! Deși are un copil în pântec, blondina încă își alăptează fetița în vârsta de cinci ani! |VIDEO

Blonda a împlinit o frumoasă vârstă, ocazie cu care fiica ei, Iza, în vârsta de cinci ani i-a făcut o surpiză foarte frumoasă.

"M-a emoționat tare mult. Mi-au dat lacrimile, nu mă așteptam. A început să-mi pună tot felul de intrebări. Mi-a spus la mulți ani și mi-a spus că ma iubește," declara Sânziana la Antena Stars.

Blondina a povestit despre ce cadouri a primit, de la soț, iar unul dintre daruri este o vacanță pe care blondina împreună cu familia inteționează să o faca în viitorul apropiat.

Sânziana Buruiană, însărcinată din nou! Deși are un copil în pântec, blondina încă își alăptează fetița în vârsta de cinci ani! |VIDEO

Blondina nu vrea să îsi mai faca planuri de viitor, tot ce își dorește este săfie sănătoasă alaturi de famiia ei.

Cu toate că aniversările sunt motive de bucurie, frumoasa mămica nu s-a putut bucura prea mult, anul acesta de ziua ei. Este primul an după ce l-a pierdut pe tatăl ei, motiv pentru care Sânziana nu a vrut să facă nicio petrecere, rezumându-se doar la un grătar in familie.

O mămică celebră șochează! Își alăptează fetița în vârstă de cinci ani, deși a anunțat că este din nou însărcinată! |Video

Recent, blondina a anunţat că e, iar, însărcinată. Sânziana Buruiană a mai declarat în urma cu ceva timp la Antena Stars că încă îşi alăptează fetiţa, în vârstă de aproape 5 ani.

Urmăriti mai multe declarații ale blondinei, accesând clipul video de mai sus, difuzat la Antena Stars.

Parteneri
Cele mai simpatice nume pentru câini. Cum îți poți numi patrupedul
Ai adoptat recent un patruped și cauți nume pentru câini? Noul membru al familiei are nevoie de o denumire care să se potrivească nu doar cu personalitatea lui, dar care să fie și ușor de pronunțat de toată lumea din casa ta. 
Catine.ro
Ultimele știri