Live acumObservator 06
Prime Time 20:00Film: Asasin american

Scene incredibile la căpătâiul Cristinei Ţopescu. Preoţii refuză să citească rugăciunea "Tatăl nostru"

Scene incredibile la căpătâiul Cristinei Ţopescu! Preoţii ar refuza să citească rugăciunea "Tatăl nostru", iar mama jurnalistei s-ar fi supărat din acest motiv.

Cristina Țopescu a fost depusă la capela cimitirului Bellu

spynews.ro

In imaginile surprise de SpyNews.ro se poate observa că la căpătâiul realizatoarei TV preoții au început să-i facă o slujbă pentru sufletul său, iar cei apropiați și cei care au iubit-o au ajuns deja pentru a petrece cu ea ultimele clipe pe pământ, notează sursa citată.

Lângă sicriu se află și cea care i-a dat viață, mama Cristinei Țopescu, care a adus cu ea o coroană cu un mesaj emoționant:”Iubirea vieții mele. Mămica”.

Cristina Țopescu a fost găsită moartă în casă

Informaţia a fost confirmată, duminică seara, de managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, Alis Grasu.

Citește și: Cristinei Țopescu i se făcea adesea rău în timp ce se afla în direct, la tv: "Cei din regie erau pregătiți să bage publicitate"

„A fost găsită decedată în locuinţă. Apelul s-a făcut la ora 21,39 de către Poliţie, într-o acţiune de cooperare cu noi. Poliţia ne solicita pentru a doamnă, în jur de 50 de ani, găsită decedată în locuinţă, să confirmăm decesul. Decesul se pare că s-a produs în urmă cu mai multe zile", a precizat Alis Grasu.

Surse din INML spun că jurnalista a murit în somn, cel mai probabil cu puțin înainte de anul nou. Cristina Ţopescu avea 59 de ani. Jurnalista s-a născut pe 4 iulie 1960. Tatăl său a fost cunoscutul comentator sportiv Cristian Ţopescu.

Cristina Țopescu va fi incinerată

Apropiații și prietenii își pot lua rămas bun de la Cristina Țopescu. Sicriul cu trupul neînsuflețit va sta la capela cimitirului Bellu până joi, iar mai apoi va fi incinerat la crematoriul Vitan Bârzești.