Se zvonește că Bindi Irwin ar fi însărcinată din nou, la doar patru luni după ce a născut

Tabloidele străine scriu despre Bindi Irwin, fiica în vârstă de 22 de ani a Vânătorului de Crocodili, Steve Irwin, că ar fi însărcinată din nou, la doar patru luni după ce a adus pe lume o fetiță.

Bindi Irwin, soțul și copilul

Hepta

Se zvonește că Bindi Irwin și Chandler Powell așteaptă al doilea copil, la doar patru luni de la venirea pe lume a fiicei sale, Grace Warrior. Bindi, fiica în vârstă de 22 de ani a regretatului Steve Irwin, se spune că este în al nouălea cer după ce a aflat despre noua ei sarcină, potrivit Daily Mail, care citează Woman's Day.

Articolul afirmă că motivul pentru care tânăra a lipsit atât de mult de pe rețelele de socializare în ultima perioadă a fost ca să își ascundă cea de-a doua sarcină, deși aceasta a afirmat la momentul respectiv că se deconectează pentru a se concentra asupra sănătății sale emoționale și psihologice.

Bindi Irwin ar vrea să aibă un băiețel pentru a-i pune numele tatălui său, Steve Irwin

Bindi și Chandler își doresc mulți copii și simt că nu există motive să aștepte, a declarat o sursă publicației. Se pare că Bindi este convinsă că de data aceasta va avea băiețel și își propune să-și onoreze tatăl numindu-l Steve pe viitorul copil. O altă sursă a pretins că tânărul cuplu are în vedere mutarea în Oregon - de unde provine mama lui Bindi, Terri - în căutarea unei „vieți mai pașnice”.

Bindi Irwin, fiica regretatului Steve Irwin, supranumit Vânătorul de Crocodili, a anunțat venirea pe lume a primului ei copil în luna martie. Evenimentul s-a produs la doar câteva luni după nunta cu partenerul ei din adolescență, Chandler Powell.

Citește și: Criticile primite de Bindi Irwin, fiica lui Steve Irwin. Ce spune despre bunicul ei. "Steve ar fi furios"

În vârstă de 22 de ani, Bindi Irwin a născut o fetiță și a făcut anunțul pe rețelele de socializare, unde le-a oferit fanilor detalii despre primul ei copil: "25 martie 2021. Le sărbătoresc pe cele două iubiri ale vieții mele. E aniversarea noastră de nuntă și ziua nașterii frumoasei noastre fiice", a scris Bindi, care a dezvăluit că ea și Chandler Powell au ales numele Grace Warrior Irwin Powell pentru micuța lor.

"Numele Warrior Irwin sunt un omagiu adus tatălui meu și moștenirii pe care a lăsat-o prin rolul lui incredibil de luptător pentru vietățile din sălbăticie", a adăugat Bindi.

Fiica Vânătorului de Crocodili s-a căsătorit pe 25 martie, în plină pandemie la Grădina Zoologică din Australia

Ceremonia uimitoare a prezentat o serie de omagii emoționante regretatului ei tată, care a murit în 2006 din cauza unei înțepături fatale.

La vremea respectivă, Bindi a dezvăluit că pur și simplu nu putea lăsa ziua nunții ei să treacă fără să-l implice pe răposatul Steve Iriwn: "Chandler a devenit soțul meu și împreună am aprins o lumânare în memoria tatălui meu".

La altar, tânăra a fost condusă de fratele ei mai mic, Robert. Mama ei, Terri, a fost unul din puținii martori la nuntă, care s-a desfășurat în formulă restrânsă din cauza restricțiilor tipice pandemiei de Coronavirus.

Citește și: Bindi Irwin, omagiu adus părinților, la 15 ani de când tatăl ei s-a stins din viață. Ar fi fost cea de-a 29 aniversare de nuntă

Bindi și Chandler Powell s-au cunoscut la Australia Zoo în 2013, pe când ea avea 13 ani, iar el 15 ani. De atunci, formează un cuplu solid, care promovează activ grija pentru animalele sălbatice.

Ultimele știri