Imagini nedifuzate! Margherita de la Clejani, gest bizar după accident! Cum a fost filmată pe stradă

Ies la iveală detalii neașteptate despre Margherita de la Clejani și Theo, presupusul său iubit. Se pare că tânărul și-ar fi schimbat declarația și o informație surprinzătoare ar fi ieșit la iveală.

Cum a fost filmată Margherita de la Clejani

Invitat la "Xtra Night Show", Adrian Georgescu, avocatul lui Theo, a făcut dezvăluiri despre ancheta accidentului Margheritei de la Clejani. Un aspect surprinzător este faptul că Theo și-ar fi schimbat declarația.

MARGHERITA DE LA CLEJANI, NOI DEZVĂLUIRI DESPRE ACCIDENT

Dacă inițial s-a spus că Margherita de la Clejani a fost înainte de accident la o petrecere, acum acesta susține că se aflau, de fapt, acasă la vedetă.

citește și: S-a aflat! De ce publică Margherita poze cu arme pe internet! Detaliul observat de fani

Cei de la emisiunea Xtra Night Show au refăcut cu ajutorul unei hărți traseul făcut de Margherita de la Clejani și Theo, cu câteva minute înainte de accident.

Ce secret are Theo și ce încearcă să ascundă, prin schimbarea acestor declarații?

Una dintre cele mai importante întrebări a fost și rămâne cea referitoare la ce au făcut cei doi, cu puțin timp înainte de accident. Acest lucru a fost dezbătut în emisiune și noi detalii incredibile au ieșit la iveală.

citește și: Iubitul Margheritei are interdicție în farmaciile din București! Ce s-a descoperit

MARGHERITA DE LA CLEJANI, FILMATĂ ÎNTR-O IPOSTAZĂ NEAȘTEPTATĂ

Fanii vedetei așteaptă acum să afle dacă vedeta a consumat într-adevăr droguri sau doar pastile cu efect analgezic, așa cum a declarat. Situația a devenit și mai complicată după ce s-a aflat că prietenul său cu care era la momentul respectiv, Theo, este acuzat de consum de droguri și chiar are interzis în farmaciile din București.

Testele de la INML vor reprezenta o probă extrem de concludentă și rămâne de văzut ce se va dechide în cazul Margheritei de la Clejani.

Ultimele știri