S-a aflat! De ce publică Margherita poze cu arme pe internet! Detaliul observat de fani

 Margherita de la Clejani și-a pus fanii pe gânduri după ce a fost iar surprinsă ținând o armă în mână! Vedeta pare să nu mai aibă limite și continuă să șocheze tot mai mult cu fiecare postare sau gest pe care îl face.

Margherita de la Clejani face senzație pe Instagram

Margherita de la Clejani nu pare foarte afectată de tot scandalul iscat după ce a făcut accident și polițiștii au descoperit că a condus sub influența substanțelor psihoactive, ci are grijă să își surprindă fanii cu apariții ieșite din comun!

MARGHERITA DE LA CLEJANI, POZE CU ARME PE INSTAGRAM

După filmarea incendiară în care dansa lasciv pe bancheta din spate a unei mașini, ținând o armă în mână, frumoasa brunet nu s-a oprit aici. Recent, ea s-a pozat din nou cu un pistol, dar și mânuind o armă de airsoft, o pasiune mai puțin obișnuită pentru o divă sexy și un detaliu ce poate a scăpat fanilor.

Citește și: Interzis minorilor! Margherita, filmată când se dezlănțuie fără inhibiții într-un loc public | VIDEO

Admiratorii vedetei au observat că, în ultima perioadă, Margherita de la Clejani a început să pozeze în „fata rea”, fotografiile sale fiind desprinse parcă dintr-un lume întunecată, cu personaje negative.

Top cu brigada de fier ,eu cu baietii mei!

A post shared by Margherita (@margherita_morningstar) on

Poate nu întâmplător aceasta are poze în care își declară susținerea pentru mafia.

În plus, vedeta și-a făcut și un tatuaj cu mesaj ascuns, la scurt timp după accident, cuvintele desenate având legătură, cel mai probabil, cu toată atenția pe care a primit-o Margherita de la Clejani după accident și după iscarea scandalului în lumea showbizului.

citește și: Margherita de la Clejani șochează iar! Cum a fost surprinsă pe stradă, la ore târzii din noapte: „A ieșit la plimbare”

Nu se știe exact ce anume a provocat această schimbare radicală a atitudinii Margheritei de la Clejani, dar cu siguranță fotografiile pe care le postează, în ipostaza de „fată rea”, fac senzație printre fanii brunetei. Iar pozele cu arme nu fac altceva decât să sublienieze și mai mult pasiunea tinerei pentru pericol, mafie și personaje negative.

Mulți se întreabă de ce are bruneta poze cu arme și dacă deține un permis de port armă. Vă reamintim totuși că, pentru armele de tip airsoft, autoritățile nu impun un regim special de documente.

Ultimele știri