Căutare Live

Este oficial. Antonia a divorțat de Vicenzo Castellano, după 7 ani de procese

Drumurile la tribunal s-au terminat pentru Antonia.

Drumurile la tribunal s-au terminat pentru Antonia. Avocatul artistei a declarat pentru AntenaStars că procesul de divorț s-a încheiat în urmă cu câteva săptămâni, iar Antonia este o femeie liberă.

Instagram

Avocatul artistei a declarat pentru AntenaStars că procesul de divorț s-a încheiat în urmă cu câteva săptămâni, iar Antonia este o femeie liberă.

Procesul dintre Antonia și Vincenzo a durat 7 ani

Timp de 7 ani, Antonia și Vincenzo Castellano s-au întâlnit în instanță, iar după lungi discuții și tergiversări, iată că acum au reușit să clarifice întreaga situație.

Avocatul Ioan Todan: "În urmă cu câteva săptămâni, întreaga situație juridică dintre cei doi a fost închisă pe cale amiabilă, pe cale unei tranzacții, iar în felul acesta Antonia a divorțat.A fost rezolvată mai devreme situația juridică a celor doi copii și a fost rezolvată inclusiv situația juridică a Mayei în așa fel încât în acest moment întrega problemă dintre cei doi este rezolvată."

Întrebat de reporterul AntenaStars despre custodia Mayei, avocatul a răspuns: "Este custodie comună, nu avea cum să fie o custodie exclusivă."

În ceea ce privește țara în care Maya va locui, Ioan Todan a declarat că fetița va locui acolo unde îi este mai bine, totul depinzând de situația școlară, de pandemie și de mulți alți factori.

Citește și: Se transformă într-o adevărată domnișoară. Cum a fotografiat-o Antonia pe fiica mai mare, MayaAntonia și Alex Velea, despre căsătorie

Citește și
colaj de imagini cu dani mocanu in masina si langa
Cum arată fetițele lui Dani Mocanu. Micuțele sunt superbe și artistul e foarte mândru de ele
Cum arată fetițele lui Dani Mocanu. Micuțele sunt superbe și artistul e foarte mândru de ele
fotografie cu eclipsa de soare vazuta de aproape
Eclipsa de Soare 4 decembrie 2021. Cum ne afectează și ce rol are Venus retrograd, conform astrologului Minerva
Eclipsa de Soare 4 decembrie 2021. Cum ne afectează și ce rol are Venus retrograd, conform astrologului Minerva
colaj de imagini cu loredana chivu imbracata in negru si alb
Loredana Chivu, a 14-a oară pe mâinile medicilor după operația nereușită la posterior. Ce sumă fabuloasă plătește pe tratament
Loredana Chivu, a 14-a oară pe mâinile medicilor după operația nereușită la posterior. Ce sumă fabuloasă plătește pe tratament
Mai multe articole

Acum că este o femeie liberă, Antonia se poate căsători cu iubitul ei, Alex Velea, bărbatul alături de care are deja o familie frumoasă, 2 băieți, Dominic și Akim, și alături de care s-a mutat în urmă cu un an într-o casă de jumătate de milion de euro.

Recent, Antonia a declarat pentru Click.ro că nu există discuții legate despre nuntă, pentru că în pandemie astfel de evenimente sunt mai greu de organizat.

Citește și: S-a pozat așa, dar nimeni nu a recunoscut-o. Antonia a reușit să-și inducă fanii în eroarePovestea dintre Antonia și Vincenzo Castellano

Antonia și Vincenzo Castellano s-au căsătorit în anul 2011, dar 2 ani mai târziu au pus capăt căsniciei.

Când Antonia și Vincenzo s-au despărțit, presa scria deja despre relația dintre ea și Alex Velea, despre despărțirea lui Alex Velea de soția sa, o mulatră superbă pe nume Ana, dar și despre faptul că povestea dintre Velea și Antonia este doar o strategie de marketing.

Timpul a demonstrat că iubirea dintre Antonia și Velea a fost dragoste adevărată, iar în momentul în care artista a confirmat că iubește din nou și că este deja însărcinată, toată lumea a înțeles că lucrurile dintre ea și Alex este pe bune și că au deja planuri de viitor împreună.

Adevărul despre averea lui Liviu Vârciu. Ce sumă imensă obișnuia să câștige pe zi... Cum ii sperie Sylvester Stallone pe iubiții fiicelor lui. Actorul a recunoscut tot...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri