Antena Căutare

Este oficial. Antonia a divorțat de Vicenzo Castellano, după 7 ani de procese

Drumurile la tribunal s-au terminat pentru Antonia.

Drumurile la tribunal s-au terminat pentru Antonia. Avocatul artistei a declarat pentru AntenaStars că procesul de divorț s-a încheiat în urmă cu câteva săptămâni, iar Antonia este o femeie liberă.

Instagram

Avocatul artistei a declarat pentru AntenaStars că procesul de divorț s-a încheiat în urmă cu câteva săptămâni, iar Antonia este o femeie liberă.

Procesul dintre Antonia și Vincenzo a durat 7 ani

Timp de 7 ani, Antonia și Vincenzo Castellano s-au întâlnit în instanță, iar după lungi discuții și tergiversări, iată că acum au reușit să clarifice întreaga situație.

Avocatul Ioan Todan: "În urmă cu câteva săptămâni, întreaga situație juridică dintre cei doi a fost închisă pe cale amiabilă, pe cale unei tranzacții, iar în felul acesta Antonia a divorțat.A fost rezolvată mai devreme situația juridică a celor doi copii și a fost rezolvată inclusiv situația juridică a Mayei în așa fel încât în acest moment întrega problemă dintre cei doi este rezolvată."

Întrebat de reporterul AntenaStars despre custodia Mayei, avocatul a răspuns: "Este custodie comună, nu avea cum să fie o custodie exclusivă."

În ceea ce privește țara în care Maya va locui, Ioan Todan a declarat că fetița va locui acolo unde îi este mai bine, totul depinzând de situația școlară, de pandemie și de mulți alți factori.

Citește și: Se transformă într-o adevărată domnișoară. Cum a fotografiat-o Antonia pe fiica mai mare, MayaAntonia și Alex Velea, despre căsătorie

Acum că este o femeie liberă, Antonia se poate căsători cu iubitul ei, Alex Velea, bărbatul alături de care are deja o familie frumoasă, 2 băieți, Dominic și Akim, și alături de care s-a mutat în urmă cu un an într-o casă de jumătate de milion de euro.

Recent, Antonia a declarat pentru Click.ro că nu există discuții legate despre nuntă, pentru că în pandemie astfel de evenimente sunt mai greu de organizat.

Citește și: S-a pozat așa, dar nimeni nu a recunoscut-o. Antonia a reușit să-și inducă fanii în eroarePovestea dintre Antonia și Vincenzo Castellano

Antonia și Vincenzo Castellano s-au căsătorit în anul 2011, dar 2 ani mai târziu au pus capăt căsniciei.

Când Antonia și Vincenzo s-au despărțit, presa scria deja despre relația dintre ea și Alex Velea, despre despărțirea lui Alex Velea de soția sa, o mulatră superbă pe nume Ana, dar și despre faptul că povestea dintre Velea și Antonia este doar o strategie de marketing.

Timpul a demonstrat că iubirea dintre Antonia și Velea a fost dragoste adevărată, iar în momentul în care artista a confirmat că iubește din nou și că este deja însărcinată, toată lumea a înțeles că lucrurile dintre ea și Alex este pe bune și că au deja planuri de viitor împreună.

Șerban Copoț a devenit tată pentru a treia oară. Prezentatorul iUmor are o fetiță... Cum ii sperie Sylvester Stallone pe iubiții fiicelor lui. Actorul a recunoscut tot...
Când este vacanța de Paște în 2023. Iată cum poți să-ți planifici programul de sărbători
Sărbătorile se apropie și mulți se întreabă deja când este vacanța de Paște în anul...
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023. Gemenii prind curaj să spună tot ce simt. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023 spune că Gemenii nu au deloc nevoie de încurajare pentru a...
Parteneri
Zodii care nu știu să lupte pentru iubirea lor. Află ce spun specialiștii
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x