Căutare Live

Selly, accident cu bolidul de lux al lui Gami: „Ăsta a început să urle”. Cum a avut loc incidentul

Selly le-a povestit prietenilor din mediul online prin intermediul unui videoclip cum a reușit să lovească 4 mașini în mai puțin de 24 de ore. Iată ce dezvăluiri a făcut tânărul despre incidentul surprinzător, dar și despre bolidul de lux lovit.

Selly le-a povestit prietenilor din mediul online prin intermediul unui videoclip cum a reușit să lovească 4 mașini în mai puțin de 24 de ore

YouTube

Selly a avut parte de un eveniment total neașteptat înaintea unui concert de la începutul lunii iunie. Se pare că belele s-au tot ținut după tânăr în ultima perioadă, iar drept dovadă stau dezvăluirile sale din cadrul unui videoclip de pe YouTube.

Vloggerul le-a povestit prietenilor virtuali cum a reușit să lovească 4 mașini în mai puțin de 24 de ore. De altfel, acesta a mărturisit că înaintea incidentului a avut câteva probleme cu mașina sa în drum spre concertul de la Bacau, motiv pentru care a fost nevoit să apeleze la ajutorul prietenilor săi.

Citește și: Selly a avut nevoie de îngrijiri medicale de urgență. Vlogger-ul a apărut cu o branulă la mână, după ce a făcut Covid

Selly și colegii săi au avut de parcurs un traseu destul de lung pentru a ține cu concert mult așteptat de fanilor lor, iar situațiile imprevizibile nu au întârziat să apară. Acesta și-a lovit mașina din nou după ce a dat cu ea într-o groapă destul de adâncă. În urma impactului, janta bolid-ului de lux s-a spart.

Pentru a ajunge la timp în Bacău, vloggerul l-a rugat pe Mădălin, prietenul său, să vină să-l ia din locul în care rămăsese „în pană”.

Cum a reușit Selly să fie implicat în incidentul cu mașinii lui Gami

Deși părea că toate problemele tânărului au dispărut după concert, Selly a fost implicat într-un incident total neașteptata a doua zi, dar cu bolidul de lux al lui Gami pe care l-a împrumutat pentru a-și repara janta.

Vloggerul a întâmpinat unele dificultăți tehnice cu mașina prietenului său, care ulterior a fost ridicată cu ajutorul plaformei pentru a fi transportată la București: „Mă așteptam să fie un pachet de nervi Gami, ceea ce nu s-a întâmplat. El știa de problema aia pentru că i s-a mai întâmplat și lui. (...) S-a trezit din somn, și-a făcut un duș și a venti după noi. (...) În cele din urmă, mașina a fost ridicată cu plaforma”.

Citește și: Smaranda Știrbu, iubita lui Selly, a îmbrăcat o rochie doar din puf. Ce detaliu a lăsat la iveală ținuta în pozele de pe Internet

În timp ce așteptau șoferul mașinii care urma să ridice mașina, Selly și Gami au avut parte de o vizită neașteptată din partea polițiștilor: „Noi oprisem cum mașina în stația de taxi pentru că acolo am putut să o tragem pe dreapta, nu mai pornea motorul. Și a venit ăsta, polițistul și a început să urle. A început că de ce nu are Gami număr pe față.”

După o perioadă lungă de așteptare, șoferul platformei și-a făcut apariția în locul în care se aflau cei doi. Gami a urcat mașina, însă a lasat-o pe liber, lucru care a dus la un accident în care a fost implicată și o ală mașină parcată.

„Mașina a luat-o ușor, ușor, ușor. Până să urce el înapoi în mașină și să apuce de volan, bolidul lui a lovit altă mașină parcată. Nu a fost cine știe ce lovitură, nu zic la caterincă... Până la urma mașina lui Gami a fost dusă la București cu platforma, iar noi am plecat de acolo cu un taxi.”, a mai povestit el.

Delia se confruntă cu noi probleme de sănătate. Decizia drastică pe care a luat-o în legătură cu iUmor... Alina Pușcaș, schimbare neașteptată de look. Ce și-a făcut la păr prezentatoarea de la „Te cunosc de undeva!”...
Parteneri
Cea mai bună băutură pentru a pierde în greutate. Ce recomandă nutriționiștii pentru o siluetă suplă
Catine.ro
Ultimele știri
x