Live acumObservator 23
Prime Time 20:30Adela

Selly, provocare nouă! Ce anunț a făcut, recent, vloggerul! Comentariile au început să curgă în lanț! | FOTO

Selly a postat, recent, două fotografii și le-a lansat o o provocare fanilor lui. Comentariile au început de îndată șa curgă pe contul de socializare al vedetei.

Selly a devenit cu siguranța, "senzația momentului", în showbiz-ul românesc. Tânarul are un număr impresionant de urmăritori, atât pe youtube, cât și pe Instagram.

Selly, pierdere de sute de de mii de euro! Ce sumă colosală a fost nevoit sa scoată din buzunare tânărul vlogger!

În ultima perioadă, carismaticul absolvent a obținut reușita după reușita. Cea mai recenta a fost obținerea unei note de excepție la examenul maturitătii.

Se spune despre el ca ar fi cea mai puternică voce a noii generații și reprezentantul cel mai vocal, al acestei tinerei generații, ocazie cu care a fost urmărit de toate televiziunile, a participat la diverse emisiuni, iar în presă, se pare că de ceva vreme ține prima pagină a ziarelor.

VIDEO | Selly și-a prezentat noua casă întregii lumi! Cum arată apartamentul de lux în care locuiește celebrul vlogger!

Recent, tânărul vlogger s-a mutat la Bucuresti, unde a închiriat un apartament de lux, și intenționează șă-și continue viața profesională, dar și să urmeze cursurile unei facultăți.

Pe contul de socializare al lui Selly a apărut, joi, o postare și două fotografii. Într-una dintre ele este chiar el, îmbrăcat la patru ace și cu un pahar de șampanie în mână, iar în cea de a doua, un grup de prieteni. Ei se află pe un vas, in largul mării.

Ce legătură există între Dorian Popa, Selly și Abi Talent? Regele pătrățelelor a explicat cum stă treaba între cei trei artiști | Video

Selly, provocare nouă! Ce anunț a făcut, recent, vloggerul! Comentariile au început să curgă în lanț! | FOTO

Mesajul pe care l-a scris Selly, atașat fotografiilor, a fost mai mult o provocare pentru fanii artistului, cărora le pregătește o surpriză. Selly i-a provocat pe aceștia la ©ât mai multe comentarii, în schimb, spune el, va lansa noua melodie.

"LA 50.000 COMENTARII LANSAM PIESA NOUA 🥵🥵🥵🤟🏻🤟🏻"

Comentariile au început să curgă, pe contul de socializare al artistului, semn ca fanii acestuia, abia așteaptă lansarea noii piese, și cu siguranța în scurt timp, se vor aduna cele 50 de mii de comentarii.

Recomandari