Live acum
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Selly, reacție șoc după BAC! Dezvăluirea ce a pus românii pe gânduri: „Băi, potoliți-vă! Avem o problemă”

La scurt timp după ce fanii au aflat ce note mari a luat Selly la Bac, celebrul vlogger român a avut o reacție neașteptată, ce a devenit instant virală!

Selly a criticat învățământul din România

O surpriză neașteptată a fost atunci când vloggerul Selly a dezvăluit tuturor că a luat media 9,60 la examenul de Bacalaureat.

SELLY, REACȚIE NEAȘTEPTATĂ DUPĂ EXAMENUL DE BAC

Tânărul a fost mândru de nota primită și nu a ezitat să se laude cu ea, ca să demonstreze tuturor faptul că, deși a făcut vlogging și e pe val, învățatul nu a fost neglijat.

O altă surpriză neașteptată a fost atunci când tânărul a dezvăluit că iubita sa a reușit să obțină nota zece la proba scrisă de limba și literatura română, obținând media 9,80 la examenul de bacalaureat.

citește și: Decizie șoc pentru fanii lui Selly! La ce facultate vrea să meargă celebrul vlogger

Practic, cei doi tineri au uimit și au demonstrat că faima nu trebuie să fie o scuză pentru a obține note slabe la școală!

Ulterior, Selly a făcut un vlog în care și-a exprimat părerea despre acest examen de bacalaureat, dar și despre școală, în general.

„Dacă ceva nu se va schimba acum ceva în educație, în 10-20 de ani educația chiar n-o să mai însemne nimic. Problema mea nu este cu vreun liceu sau vreun profesor. Problema mea este cu programa școlară și cu materia care este predată în școlile din România. Pentru că ce învățăm noi la școală nu prea are legătură cu realitatea, și asta e o mare, mare problemă. Eu am spus în repetate rânduri că școala din România te pregătește pentru trecut, nu pentru viitor”, a dezvăluit vloggerul Selly în materialul său.

Mai mult decât atât, Selly consideră că școala și materia predată în prezent nu mai este de actualitate pentru noile generații și că s-ar impune schimbări. În opinia sa, absolvenții sunt pregătiți mai degrabă pentru anul1990, nu pentru anul 2020!

citește și: Selly, schimbare radicală de atitudine! A înlocuit mașina de lux cu Dacia! Declarațiile năucitoare ale vloggerului! " M-am simțit prost! Am vândut CLS-ul și mi-am luat Dacia!"

”Uitați-vă un pic cât de repede se schimbă lumea din jurul vostru. Gândiți-vă ce telefon aveați acum 10 ani și ce telefon aveți acum. Gândiți-vă cum arăta efectiv lumea din jurul vostru acum 20 de ani și cum arată acum sau cât de mult a avansat tehnologia (...). În toată lumea asta supermodernă, superdigitalizată, care se schimbă foarte, foarte repede, lucrurile pe care noi le învățăm la școală au rămas cam aceleași de 30 de ani încoace. Au rămas aceleași materii la care înveți aceleași lucruri. Și, din cauza asta, când ajungi la 18-19 ani și ieși pentru ultima dată pe poarta liceului, cu bacul luat și cu diploma de absolvire în mână, bacul luat cu măscuță, nu cu căscuță, după ce ai stat 12 ani în școală se presupune că ești pregătit pentru viitor. Ai ieșit pe poarta liceului în 2020 perfect pregătit pentru anul 1990”, și-a explicat Selly punctul de vedere cu privire la examenul de bacalaureat.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro