Live acumiUmor Sezonul 10 (r)
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Vloggerul Selly, declarații uluitoare înainte de proba de matematică de la Bac: "Nu te invață nimic despre bani"

Vloggerul Selly a făcut declarații surprinzătoare despre Învățâmântul din țără, despre care se declară nemulțumit. Tânărul a argumentat și este de această părere.

Selly a mărturisit, chiar înainte de proba la Matematică, că este profund dezamăgit de sistemul educațional din România pentru că elevii nu învață ce ar trebui pentru a reuși în viață.

Apariție de senzație a vloggerului Selly, în prima zi de BAC! Tânărul a venit la examen pe cai mulți!

Selly este unul dintre cei mai populari tineri, care susține miercuri Bacalaureatul El a mărturisit, chiar înainte de proba la Matematică, că este profund dezamăgit de sistemul educațional din România pentru că elevii nu învață ce ar trebui pentru a reuși în viață.

Selly, dezvăluire uriașă despre Bac! Ce a postat, imediat după ieșirea din examen

„Nu înveți nimic despre educație financiară sau cum să îți manageriezi banii. Toată lumea la un punct în viața lor va avea bani, indiferent dacă este cerșetor sau bogat. Dacă știi să ce trebuie să faci cu ei, vei face și mai mulți bani. Nu te învață nimic despre legi, despre taxe, sau despre politicieni”, a declarat Selly înainte de proba la matematică.

Simona Traşcă, prinsă-n pat cu un bărbat celebru "Am ales-o pentru că e unică, ambițioasă, frumoasă!"

La prima probă de Bacalaureat, cea de LImba și Literatura Română, tânărul și-a făcut apariția la examenul maturității, la volanul unei mașini cu mulți cai putere.

Artistul a apărut la volanul bolidului său de lux, un Mercedes CLS nou nouţ în valoare de 75.000 de euro.

Povestea cruntă din spatele succesului lui Jador! Cum a fost viața artistului înainte de a deveni celebru! "Eram un copil depravat!" |Video

Începând de duminică, Selly a început să își informeze fanii de pe Instagram cu ceea ce face, dar și pentru a-i ruga pe aceștia să-i fie aproape.

„Fiţi atenţi. Mâine am română, miercuri mate, joi bio. Mă duc frumos, elegant, scot nişte note de vă întrebaţi de unde le ştie Selly ăsta aşa bine, cum de l-a făcut mă-sa aşa deştept, dup-aia vineri m-am mutat la Bucureşti şi începe vara cu vlogguri forţă şi un hit mare”.

Selly este cel mai cunoscuți vlogger din România. Cu două milioane de urmăritori pe canalul Youtube, Selly a reușit performanța de a acumula venituri de peste 1 milion de euro la doar 18 ani.

Detalii jenante ies la iveală! Ce a făcut Jador de frică, după scandalul de la clubul din Mamaia! |VIDEO

S-a născut pe data de 28 februarie 2001, în Craiova, într-o familie modestă, fără posibilități materiale deosebite. Mama sa este profesoară de matematică, iar tatăl său inginer silvic.

Recomandari