Selly și-a făcut praf mașina de zeci de mii de euro! Ce i s-a întâmplat vloggerului!

Selly a avut parte de o experiență neplăcută. Artistul și-a distrus mașina de zeci de mii de euro.Ce i s-a întămplat tânarului.

Selly și-a făcut praf mașina de zeci de mii de euro! Ce i s-a întâmplat vloggerului!

Zilele acestea, Selly a fost în vizită în orașul natal, Craiova. Când se întorcea, a avut parte de o experiență neplăcută și le-a mărturisit și fanilor prin ce a fost nevoit să treacă. Artistul și-a distrus mașina de zeci de mii de euro pe străzile din țară, din cauza drumurilor proaste.

Selly și iubita lui au făcut marele anunț! Fanii au rămas uimiți! "Felicitări! Te iubesc, viața mea!"

Onest și direct ca de obicei, vloggerul a avut ceva de zis la adresa celor care conduc orașul și care se fac responsabili de starea proast a a șoselelor.

Artistul nu este deloc mulțumit de șoselele din România. Ajuns în municipiul Slatina, nu i-a convenit deloc ce a văzut. Ironic, vloggerul și-a exprimat punctul de vedere chiar pe Instagram.

Selly, probleme grave de sănătate! Vloggerul a dezvăluit ce boală îl chinuie și îl obligă să recurgă la terapie

”Aventura noastră continuă. Am ajuns în municipiul Slatina, chiar pe centură unde știți că drumurile sunt de o calitate rarisimă. Adică, e ceva extraordinar ce-au făcut oamenii aici. Se vede că cei care conduc orașul sunt foarte interesați de drumurile astea, se chinuie foarte mult să le facă senzaționale, cele mai bune drumuri pe care am mers vreodată”, a spus Selly, în mod ironic.

Andrei Șelaru a ajuns la prima probă de la Bac cu bolidul său de lux, o limuzină Mercedes CLS care costă în jur de 80.000 de dolari. Doar că după apariția sa pe cai mulți, au apărut si comentariile atât din partea presei, cât și din partea fanilor. Cu toții l-au criticat pe tânar de apariția sa, care li s-a părut o aroganța prea mare pentru vârsta lui de nouăsprezece ani.

La ultima probă a Bacalaureatului, însă, a venit la volanul unei Dacii, asta după ce a fost criticat de multă lume, fiind catalogat mult prea arogant pentru vârsta sa.

Cu aceeaşi ocazie, vloggerul cu peste 2 milioane de urmăritori, a declarat că şcoala nu te ajută prea mult să faci bani şi adesea te învaţă lucruri inutile.

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri