Selly și iubita lui au făcut marele anunț! Fanii au rămas uimiți! "Felicitări! Te iubesc, viața mea!"

Selly și-a surprins, din nou, fanii, după ce a făcut un anunț legat de iubita lui. Cei doi îndrăgostiți au un motiv mare de bucurie.

Selly si iubita

Selly se mândrește extrem de tare cu iubita lui. Vloggerul a făcut un anunț important pe rețelele de socializare despre noua reușită a tinerei.

Selly, probleme grave de sănătate! Vloggerul a dezvăluit ce boală îl chinuie și îl obligă să recurgă la terapie

După ce au susținut examenul maturității, la care amândoi tinerii au luat note foarte bune, acum un nou obiectiv a fost atins de iubita lui Selly. Tânăra a intrat la facultatea pe care și-o dorea, mai exact la Medicină.

Cu aceasta ocazie, renumiitul vlogger a vrut sa împărtășească cu admiratorii bucuria, așa că a postat pe contul său de socializare o fotografie în care apare el alături de iubita, iar la mesaj vloggerul i-a urat felicitari Smarandei.

Ce legătură există între Dorian Popa, Selly și Abi Talent? Regele pătrățelelor a explicat cum stă treaba între cei trei artiști | Video

„Fraților, lăsați piesa, lăsați orice alte discuții, pentru că Smără a mea tocmai a intrat la Medicină. E full de emoții, a fost mega panicată, a învățat o grămadă. Felicitări! Te iubesc, viața mea! Va fi unul dintre cei mai buni medici din România, vă dau scris…deci vă dau scris.”, a spus Selly pe Instastory.

Recent, una dintre cele mai iubite trupe din România a scos o nouă piesă. Selly și prietenii lui au dat din nou lovitura cu un nou hit care a adunat în mai puțin de 24 de ore peste 1 milion de vizualizări, fiind acum pe locul #4 în trending.

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri