Live acumMarea Unire ZU
Prime Time 20:00Chefi la Cutite

Selly, probleme grave de sănătate! Vloggerul a dezvăluit ce boală îl chinuie și îl obligă să recurgă la terapie

Selly are mari probleme de sănătate. Artistul a dezvăluit care este afecțiunea care îi provoacă dureri și îl obligă să recurgă la tratament, dar care ar putea să-l trimită chiar si al operație.

Selly, probleme grave de sănătate

Selly, celebrul vlogger se confruntă cu grave probleme de sănătate. Artistul a dezvăluit ce boală îl obligă să facă mereu tratament kinetoterapeutic.

Selly, provocare nouă! Ce anunț a făcut, recent, vloggerul! Comentariile au început să curgă în lanț! | FOTO

Selly este unul dintre oamenii momentului în showbiz-ul românesc. Tânărul, care a criticat dur sistemul de învățământ, are o viață extrem de plină. Face filme, scoate melodii, face vlog, iar mai nou este invitat și pe la emisiuni de televiziune.

Dar deși, tânărul se află o vârstă foarte frageda, de nouăsprezece ani, se pare că se confruntă cu o grava problemă de sănătate.

Selly, probleme grave de sănătate! Vloggerul a dezvăluit ce boală îl chinuie și îl obligă să recurgă la terapie

Recent, Selly a dezvăluit pe contul său de Instagram, cu ce afecțiune se confruntă. Selly a dezvăluit că face mereu tratament kinetoterapeutic pentru a nu ajunge pe masa de operație, deoarece tânărul Selly suferă de hernie de disc.

Ce legătură există între Dorian Popa, Selly și Abi Talent? Regele pătrățelelor a explicat cum stă treaba între cei trei artiști | Video

Selly, probleme grave de sănătate

Vedeta nu a mărturisit și de ce s-a ales cu această boală, deloc specifică vârstei lui, însă a ținut să precizeze că sănătatea este cea mai importantă, indiferent de ce viață duci.

Selly, probleme grave de sănătate! Vloggerul a dezvăluit ce boală îl chinuie și îl obligă să recurgă la terapie

VIDEO | Selly și-a prezentat noua casă întregii lumi! Cum arată apartamentul de lux în care locuiește celebrul vlogger!

Chiar dacă este extrem de ocupat și alergă dintr-o parte în alta, artistul nu uita și mereu își face timp să ajungă și la cabinetul medicului Kinetoterapeut, pentru o ședință de tratament, care să îi mai prelungească perioada până ce va trebui să se opereze.

”Sănătatea nu trebuie lăsată pe ultimul loc. Chiar acum mă duc la kinetoterapie. Fac frumos o ședință de kinetoterapie pentru spatele meu cu hernie, super. Și după ce fac asta, îmi continui ziua mea aglomerată”, a spus Selly, pe contul său de socializare, într-un InstaStory.

Selly, pierdere de sute de de mii de euro! Ce sumă colosală a fost nevoit sa scoată din buzunare tânărul vlogger!

Vedeta nu a dorit să își impacienteze fanii, doar le-a atras atenția că orice ar face, mereu să își pună sănătatea pe primul loc.

Recomandari