Sharon Stone a dezvăluit numele actorului care sărută cel mai bine: "Nu l-aș putea compara cu nimeni"

Sharon Stone, una dintre cele mai râvnite actrițe din istoria filmului, a dezvăluit, în sfârșit, care dintre colegii ei de platou sărută cel mai bine. Potrivit vedetei, actorul nu poate fi “comparat cu nimeni” atunci când vine vorba de scene pasionale pe ecran.

Sharon Stone a apărut recent într-un interviu Watch What Happens Live With Andy Cohen, în cadrul căruia a vorbit de noile sale proiecte și de actorii celebri alături de care a apărut pe camerele ecran, scrie Yahoo News.

Actorii care au jucat alături de Sharon Stone

Actriță a apărut pe ecran de-a lungul timpului alături de numeroși actori cunoscuți, printre care se numără Michael Douglas (cu care a jucat în “Basic Instinct”, filmul ce a transformat-o într-o vedetă cunoscută la nivel internațional), Arnold Schwarzenegger și Sylvester Stallone.

Citește și: Sharon Stone a păcălit moartea după ce a fost lovită de fulger, strangulată și a suferit un accident vascular cerebral: „M-am simțit de parcă aș fi fost împușcată în cap”

Dintre toți actorii mari alături de care a apărut pe ecran, Stone a ales un nume surprinzător pentru cel care sărută cel mai bine - Robert De Niro.

“Ei bine, Robert De Niro sigur sărută cel mai bine dintre toți,” a declarat Stone. “Da, Bob a fost de departe cel care a sărutat cel mai bine.”

Stone și De Niro au apărut împreună în filmul “Casino” și, desi actriță susține că el sărută cel mai bine dintre toți actorii alături de care a jucat, recunoaște că admirația pe care o avea pentru el ar fi putut să influențeze și modul în care a perceput sărutul.

“Era actorul pe care îl admiram cel mai mult și toată cariera mea m-am gândit “vreau doar să stau la aceeași masa cu Robert De Niro și să pot să-i fac față”,” a declarat Stone.

“Și poate pentru că îl admiram atât de mult, era apogeul momentului de sărut pentru mine. Erau multe lucruri legate de el,” a continuat ea. “Nu l-aș putea compara cu nimeni. Toți ceilalți au fost cam “meh”.”

Ultimele știri