Căutare Live

Sharon Stone, dezvăluiri incendiare despre ce a făcut pentru rolul din Basic Instinct. Cu ce “strategie” a devenit un sex-simbol

Sharon Stone, una dintre cele mai cunoscute actrițe din lume, și-a lansat cariera cu ajutorul filmului Basic Instinct, însă a depus eforturi considerabile pentru a obține rolul care i-a schimbat viața.

Sharon Stone nu a avut succes ca actriță instant. La începutul anilor ‘90, se străduia să își lanseze cariera. Totul s-a schimbat când a obținut rolul lui Catherine Tramell din Basic Instinct, lansat în 1992.

Pentru a obține rolul, Stone a decis să pozeze nud pentru revista Playboy, potrivit unui interviu pe care actrița în vârstă de 62 de ani i l-a acordat lui Drew Barrymore, scrie Daily Mail.

Citește și: Sharon Stone are o viață romantică “precum o glumă” la 62 de ani: “Niciodată n-am crezut că eram atât de sexy!”

Stone susține că nu avea timp de lucruri nebunești în tinerețe și că era, mai degrabă, “strategică”. Ca exemplu, a detaliat decizia ei de a poza în Playboy.

Sharon Stone a pozat în Playboy pentru a obține rolul din Basic Instinct

“Am decis să pozez pentru un articol Playboy special pentru că voiam să apar în filmul Basic Instinct,” a declarat actrița pentru emisiunea lui Drew Barrymore.

“Nu am realizat ce se va întâmpla când voi filma pelicula,” a continuat ea. “Am crezut că e rolul potrivit pentru mine și știam ce trebuie să fac pentru a-l obține. Nu aveam destulă perspectivă pentru a realiza ce urma să se întâmple.”

Ca urmare a rolului din Basic Instinct, Stone a fost catalogată drept un sex-simbol. Succesul filmului i-a permis să apară și în alte proiecte faimoase, precum Casino, unde a jucat alături de Robert DeNiro și Joe Pesci.

Stone a apărut și în continuarea Basic Instinct, din 2006, și în filme cu bugete mari, precum Catwoman, alături de Halle Berry.

John Cena s-a căsătorit în secret. Cine este și cum arată soția lui... Actrița care trebuia s-o joace pe clarvăzătoarea din Ghost. Patrick Swayze a refuzat și a ales-o pe Whoopi Goldberg...
Parteneri
Cele mai frumoase izvoare termale din lume. Unde te poți relaxa iarna aceasta
Iarna se apropie cu pași rapizi și mulți își doresc să meargă în vacanță în locații de vis. Ți-am pregătit o listă cu cele mai frumoase izvoare termale din lume. Locuri inedite, pline de farmec, care te vor lăsa rapid fără cuvinte.
Catine.ro
Ultimele știri