Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Animatie: Ferdinand

Sharon Stone, dezvăluiri incendiare despre ce a făcut pentru rolul din Basic Instinct. Cu ce “strategie” a devenit un sex-simbol

Sharon Stone, una dintre cele mai cunoscute actrițe din lume, și-a lansat cariera cu ajutorul filmului Basic Instinct, însă a depus eforturi considerabile pentru a obține rolul care i-a schimbat viața.

Sharon Stone nu a avut succes ca actriță instant. La începutul anilor ‘90, se străduia să își lanseze cariera. Totul s-a schimbat când a obținut rolul lui Catherine Tramell din Basic Instinct, lansat în 1992.

Pentru a obține rolul, Stone a decis să pozeze nud pentru revista Playboy, potrivit unui interviu pe care actrița în vârstă de 62 de ani i l-a acordat lui Drew Barrymore, scrie Daily Mail.

Citește și: Sharon Stone are o viață romantică “precum o glumă” la 62 de ani: “Niciodată n-am crezut că eram atât de sexy!”

Stone susține că nu avea timp de lucruri nebunești în tinerețe și că era, mai degrabă, “strategică”. Ca exemplu, a detaliat decizia ei de a poza în Playboy.

Sharon Stone a pozat în Playboy pentru a obține rolul din Basic Instinct

“Am decis să pozez pentru un articol Playboy special pentru că voiam să apar în filmul Basic Instinct,” a declarat actrița pentru emisiunea lui Drew Barrymore.

“Nu am realizat ce se va întâmpla când voi filma pelicula,” a continuat ea. “Am crezut că e rolul potrivit pentru mine și știam ce trebuie să fac pentru a-l obține. Nu aveam destulă perspectivă pentru a realiza ce urma să se întâmple.”

Ca urmare a rolului din Basic Instinct, Stone a fost catalogată drept un sex-simbol. Succesul filmului i-a permis să apară și în alte proiecte faimoase, precum Casino, unde a jucat alături de Robert DeNiro și Joe Pesci.

Stone a apărut și în continuarea Basic Instinct, din 2006, și în filme cu bugete mari, precum Catwoman, alături de Halle Berry.

Recomandari