Căutare Live

Show și-așa: Jean de la Craiova și Marcel Pavel, duet de zile mari. Au interpretat împreună melodia "Kibori"

Jean de la Craiova și Marcel Pavel au încins petrecerea Show Și'Așa pe acordurile celebrei piese "Kibori". Artiștii le-au oferit tuturor un spectacol de zile mari.

Jean de la Craiova și Marcel Pavel, duet de zile mari

Antena 1

Antena 1 le-a oferit telespectatorilor cel mai lung Revelion din istoria televiziunii din România.

Ziua de 31 de decembrie a început în forță încă de la primele ore ale dimineții, iar de la ora 20:00 s-a dat startul petrecerii de sfârșit de an cu Show Și-Așa, un spectacol memorabil dedicat tuturor românilor.

Cel mai lung Revelion din istoria televiziunii din România

Cu Mirela Vaida în postura de gazdă a spectacolului, telespectatorii s-au bucurat de muzică bună, glume savuroase și momente unice.

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, "asistenții" de nădejde ai prezentatoarei emisiunii Acces Direct, au făcut deliciul publicului cu schimburile lor de replici și interacțiunea cu unele dintre cele mai apreciate vedete ale momentului în România.

Mirela Vaida, Andrei Ştefănescu şi Liviu Vârciu aduc pentru al doilea an consecutiv petrecerea de Revelion în casele românilor în această formulă de show de televiziune.

Vezi AICI cele mai bune momente din Show Și-Așa!

Printre invitații speciali s-au numărat și AMI, Irina Loghin, Mirabela Dauer, Pindu, Paula Chirilă, Doru Pârcălabu & Silviu Petcu şi Valentina Fătu & Vasile Muraru.

Jean de la Craiova și Marcel Pavel, duet de senzație

Jean de la Craiova și Marcel Pavel s-au numărat printre invitații Mirelei Vaida la Show Și-Așa. Cei doi artiști au încins petrecerea cu un duet de zile mari, pe care publicul nu îl va uita prea ușor.

Pe acordurile celebrei piese "Kibori", Jean și Marcel au electrizat audiența, Monica Anghel, Ami, Andreea Bănică și toți ceilalți invitați alăturându-se lor pe ringul de dans.

Ritmul melodiei i-a molipsit pe toți cei aflați în platou, iar mișcările de dans surprinzătoare nu puteau să lipsească din peisaj.

Marcel Pavel s-a dezlănțuit și nu a ezitat să le demonstreze tuturor că este și un bun dansator.

Fără urmă de îndoială, cei doi artiști s-au completat perfect pe scena Show Și-Așa și au pus în scenă un moment care va rămâne multă vreme în memoria fanilor.

Revelionul Starurilor cu Dan Negru se vede și online, live, pe canalul Antena 1 din AntenaPlay. Îl poți urmări de pe orice dispozitiv, de oriunde ai fi. Abonează-te AICI la spectacol!

Show și-așa: Diana Matei, ținută spectaculoasă în seara de Revelion... Show și-așa: Diana Matei și Ionuț Galani, spectacol de senzație pe scenă...
Parteneri
3 zodii care se despart în săptămâna 4 – 10 iulie 2022. Nativii care au probleme în dragoste
Catine.ro
Ultimele știri
x