Doamnele, în culisele Revelionului lui Dan Negru. Cum au fost fotografiate Ruby și Jojo

Milioane de Români sărbătoresc în fiecare an Revelionul în compania celui mai faimos prezentator TV, Dan Negru și a altor vedete. Ruby și Jojo se numără printre celebritățile care trec în anul 2021 alături de telespectatori.

Doamnele, în culisele Revelionului lui Dan Negru. Cum au fost fotografiate Ruby și Jojo

Dan Negru reușește în fiecare an să strângă în jurul său cele mai de succes vedete de la noi din țară și cea mai mare audiență. Se știe deja că două dintre doamnele care vor încânta publicul cu frumusețea lor sunt chiar Jojo și Ruby.

Cum au fost fotografiate Ruby și Jojo în culisele Revelionului lui Dan Negru

Recent, Cătălina Alexandra Grama (Jojo) a publicat pe contul oficial de Instagram o fotografie mult așteptată de fanii show-ului lui Dan Negru. Aceasta s-a lăsat fotografiată alături de Ruby într-o ipostază remarcabilă.

Cele două au purtat cele mai sclipitoare și sexy ținute. Ana Claudia Grigore (Ruby) a apelat la o rochie mulată, roz și cu puf, care îi scoate în evidență picioarele subțiri și tatuajele de pe braț.

În schimb, Jojo a purtat o piesă vestimentară aproape de aceeași nuanță, dar mult mai sclipitoare, care îi pune într-o lumină bună cele mai senzuale forme ale corpului.

"Vă pregătim un Revelion de neuitat!!! Încă suntem la filmări și vă trimit gânduri bune alături de feblețea mea.", a mărturisit Jojo, entuziasmată de întâlnirea cu Ruby.

Reacțiile fanilor nu au încetat să apară. Aceștia au profitat de moment și i-au spus artistei câteva lucuri despre modul în arată și cât de nerăbdători sunt să urmărească Revelionul de anul acesta.

"Ce bine arăți aici și ce look mișto ai, felicitări!" sau "Anul ăsta o să fie record la Revelionul lui Dan Negru.", au fost câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online.

Parteneri
Detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Ce a purtat sora mai mică a Ducesei la ambele ceremonii
Puțini au observat detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Sora cea mică a Ducesei de Cambridge a purtat un accesoriu atât ca domnișoară de onoare, cât și ca mireasă, la propria nuntă din 2017.
Catine.ro
Ultimele știri