Live acum
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Sicriul lui Emi Pian, prevăzut cu aer condiționat! Suma fabuloasă plătită de familie pentru înmomântare

Familia interlopului Emi Pian, liderul clanului Duduianu, a plătit o adevărată avere pentru înmormântarea acestuia. Sicriul este prevăzut cu aer condiționat și a costat o sumă fabuloasă!

Cât a plătit familia lui Emi Pian pentru înmormântare

Este durere fără margini în clanul Duduianu, după ce liderul grupării, Emi Pian (Florin Mototolea) a murit în noaptea de luni, după ce a fost înjunghiat de membrul unui clan rival.

Suma fabuloasă plătită de familia lui Emi Pian pentru înmormântare

Interlopul ar urma să fie înmormântat la sfârșitul acestei săptămâni, deci familia acestuia plănuise să facă nunta fiicei lui Emi Pian, pe nume Izabela Mădălina.

citește și: Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Emi Pian! Mulți se tem de tânăra Izabela Mădălina

Petrecerea a fost anulată și acum familia se ocupă de priveghi și de pregătirile pentru înmormântare. Surse din anturajul clanului Duduienilor au dezvăluit faptul că ceremonia va fi una demnă de un rege, exact așa cum a fost considerat Emi Pian de către membrii clanului Duduianu.

citește și: Legătura terifiantă dintre moartea lui Emi Pian și fiica sa! Ce planuise clanul Duduianu pentru ziua când are loc înmormântarea

Potrivit acestora, Florin Mototolea va fi condus pe ultimul drum cu mult alai și lăutari, într-o ceremonie ce nu va fi lipsită de fast.

Sicriul lui Emi Pian, prevăzut cu aer condiționat! Suma fabuloasă plătită de familie pentru înmomântare

Cât a plătit familia lui Emi Pian pentru înmormântare

Nume sonore din industria manelelor sunt așteptate să participe la înmormântare, precum Florin Salam (prieten cu Emi Pian), Vali Vijelie sau Adrian Minune. Pentru prezența acestor cântăreți, familia ar urma să scoată din buzunar mii de euro.

citește și: Testamentul lui Emi Pian, detaliu terifiant! Cine preia șefia clanului Duduianu: „ Răzbunarea va fi mare și cruntă”

Sicriul ales de familie ar fi costat în jur de nouă mii de euro, fiind dotat cu aer condiționat. Pentru priveghiul ce va dura patru zile, rudele au plătit o sumă colosală. La toate astea se adaugă și locul de veci, estimat la câteva mii de euro.

Emi Pian (Florin Mototolea), liderul clanului Duduianu, a fost ucis în noaptea de luni, atunci când un scandal iscat între clanuri rivale a degenerat și acesta a fost înjunghiat. Ulterior, interlopul a fost dus de urgență la spital, dar medicii nu au putut să-i salveze viața. S-a presupus că nemulțumirile ar fi pornit de la o partidă de barbut.

Recomandari