Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Film: Eroi de sacrificiu (SUA 2010)

Simona Gherghe vorbește pentru prima oară despre problemele pe care le-a avut cu cei doi copii: „Nici nu îndrăzneam să mai sper”

Simona Gherghe este o mămică și o soție fericită. Are un soț care o iubește enorm și doi copii, Ana și Vlad.

Simona Gherghe, sotul și cei doi copii

Facebook/ Simona Gherghe

Simona Gherghe este o femeie împlinită, din toate punctele de vedere, și o mămică fericită. Are un soț care o iubește enorm, iar viața le este înfrumusețată, în fiecare zi, de cei doi copii ai cuplului, Ana și Vlad.

Pe pagina sa de socializare, vedeta a povestit că au existat, de-a lungul timpului, și unele ”probleme”, pentru că acomodarea Anei cu frățiorul ei nu a fost una atât de ușoară. Însă răbdarea s-a dovedit a fi cel mai bun remediu dintre toate și, cu timpul, mărturisește Simona, Ana și Vlad ”s-au obișnuit” unul cu celălalt.

Cum arată fiica Loredanei! Poza i-a lăsat mască pe fanii artistei! „Ești raza mea de soare”​

Acum un an nici nu îndrăzneam să sper la scenele astea. Poate într-o zi, o să-mi fac curaj să povestesc cât de greu i-a fost Anei când s-a născut Vlad, deşi o pregătisem toată sarcina. Si nu doar Anei, ci tuturor, căci acomodarea lor a fost una extrem de dificilă.

Şi oricât am citit, oricat am experimentat, până la urma cheia a fost RABDAREA. Cu timpul, s-au obişnuit unul cu altul, s-au împrietenit, acum îmi creşte inima când îi văd aşa. Asta nu înseamnă că nu se mai bat uneori…“, a povestit Simona Gherghe pe pagina sa de socializare.

Simona Gherghe a devenit mamă la 39 de ani

La vârsta de 39 de ani, Simona Gherghe a devenit mamă pentru prima dată. Fiica ei, Ana Georgia, a venit pe lume pe 23 mai 2017. Vedeta s-a căsătorit în luna aprilie a lui 2017 cu Răzvan Săndulescu, consultant politic.

Prezentatoarea TV l-a născut pe fiul său pe 9 mai 2019, iar acesta a fost numit Vlad Ioan. Micuţul a avut la naştere 2,370 kilograme şi a obţinut nota 10 din partea medicilor. Și au existat destule momente în care relația dintre micuți nu a fost ”tensionată”, iar fericita mămică a postat, la un moment dat, un mesaj emoționant în dreptul unei fotografii în care Ana îl pupa pe Vlad.

Carmen Grebenișan de la Asia Express a spus totul despre noul iubit: "Lucrurile au avansat. Copiii se fac atunci când simți"

„Ei doi, dimineata! Cand ea il vrea pe Vladuc! Sa nu credeti ca sunt toata ziua asa… dar momentele astea ma topesc! ❤️❤️inimile mele ? #mamadedoi #anageorgia #vladioan #weekend #home #simonagherghe”, a scris Simona Gherghe pe Instagram.

Recomandari