Simona Gherghe, la un pas de atac cerebral din cauza pastilelor de slăbit! "Medicii mi-au spus!"

Simona Gherghe și-a atenționat recent fanii despre pericolul pe care îl reprezintă reclamele false de pe internet. Vedeta a povestit din propria experiență.

Simona Gherghe

Facebook / Simona Gherghe

Simona Gherghe a tras recent un semnal de alarmă în privința pastilelor de slăbit. La fel ca orice femeie, vedeta s-a confruntat cu probleme de greutate, cu atât mai mult cu cât a purtat două sarcini.

Drept urmare, Simona nu s-a jenat să recunoască faptul că a apelat și ea, la un moment dat, la pastile de slăbit și a vorbit despre pericolul pe care îl reprezintă aceste miraje bine împachetate pe care vânzătorii de iluzii de pe internet le prezintă drept soluția sigură a unui trup tras ca prin inel.

Simona Gherghe vorbește pentru prima oară despre problemele pe care le-a avut cu cei doi copii: „Nici nu îndrăzneam să mai sper”

„Nu luați pastile de slăbit!”

Din păcate, în social media abundă reclamele mincinoase, în care numele unor vedete de prestigiu (și Andreea Marin s-a numărat printre victimele acestui gen de publicitate falsă) apar ca o garanție pentru scăderea în greutate. Simona Gherghe a povestit că, din păcate, a căzut și ea în această capcană…

„Medicii mi-au spus că pot face atac cerebral, medicii mi-au spus! Am vorbit atunci despre ce mi s-a întâmplat. Nu există așa ceva, nu luați pastile de slăbit!", a declarat vedeta la Antena 3.

„Nu m-aș asocia cu un produs pe care eu nu-l folosesc„

Simona a ținut să-și informeze fanii că nu s-ar asocia niciodată cu acest gen de reclame și că nu va recomanda niciodată un produs pe care nu îl folosește.

Simona Gherghe, în doliu! Mesaj sfâșietor! „Și ai plecat! N-am fost decât opt inși la înmormântarea ta, cu măști pe față, fără să ne putem îmbrățișa!”

„Poate oamenii nu știu că poți să pățești așa ceva. Nu vreau să învinovățesc pe nimeni. Sunt convinsă că sunt și mulți oameni care poate au intrat într-o astfel de campanie cu bună credință. În ceea ce mă privește pe mine, am o comunitate mare și puternică. Pe Instagram și pe Facebook sunt peste 1 milion de oameni și aș vrea să-i asigur că niciodată nu m-aș asocia cu un produs pe care eu nu-l folosesc pentru mine și pentru familia mea, doar pentru bani! N-aș face în veci asta!", a declarat Simona.

Parteneri
Zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Nativii vor fi puși la încercare pe parcursul zilei. Se anunță o perioadă dificilă pentru trei zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. Ele trebuie să învețe să-și depășească temerile pentru a putea trece cu bine peste problemele care par fără rezolvare. Ziua de 19 septembrie începe cu Venus în zodia Scorpionului care formează o conjuncție nefavorabilă cu Saturn în Vărsător.
Catine.ro
Ultimele știri