Simona Trașcă a încins atmosfera de pe Instagram. Cum arată costumul de baie care i-a scos în evidență atuurile fizice

Simona Trașcă nu ezită să își afișeze formele perfecte în cele mai provocatoare costume de baie, lucru evident din ultima sa postare pe rețelele sociale.

Simona Trașcă nu ezită să își afișeze formele perfecte în cele mai provocatoare costume de baie

Instagram

Simona Trașcă este o figură cunoscută în showbiz-ul românesc. Aceasta impresionează publicul prin aspectul său fizic și formele de-a dreptul atrăgătoare, pe care le scoate în evidență de fiecare dată când are ocazia.

Frumoasa blondină este posesoarea unui trup de zeiță, drept dovadă stau imaginile sale din mediul online, unde este foarte activă și își ține la curent prietenii virtuali cu cele mai frumoase momente din viața sa. Deși s-a retras de o perioadă din lumina reflectoarelor, fosta asistentă TV publică des imagini care pun pe jar publicul masculin, printre care se numără și ultima sa postare în costum de baie.

Cum arată Simona Trașcă într-un costum de baie

De curând, Simona Trașcă a încins atmosfera de pe Instagram cu o fotografie incendiară, care a atras imediat atenția publicul și a strâns un număr considerabil de aprecieri, semn că este urmărită și apreciată de foarte multe persoane.

Fosta asistentă TV și-a obișnuit cei 155 mii de urmăritori cu aspectul său fizic demn de invidiat și cu ipostazele fierbinți. Un lucru este evident, aceasta se mândrește cu un corp perfect și cu cele mai voluptoase forme, însă de data aceasta a dus totul la un alt nivel și s-a lăsat fotografiată în cel mai sexy costum de baie.

Citește și: Mama Simonei Trașcă a început să-și prevestească moartea! Ce spune că a văzut mama vedetei și cum a reacționat aceasta

Imaginea a strâns rapid peste 2.000 de aprecieri și foarte multe comentarii din partea celor care o îndrăgesc.

Vedeta și-a adus aminte de zilele însorite la piscină și a decis să își încânte publicul cu o ținută atrăgătoare. Costumul alb de baie îi scoate în evidență bustul generos, talia de viespe și picioarele subțiri. Aceasta a apelat la o pereche de ochelari de soare și o pălărie, care se potrivesc de minune cu piesele vestimentare.

Reacțiile pozitive ale oamenilor din mediul online au apărut imediat. Aceștia au ținut neapărat să îi mărturisească că este o femeie frumoasă, iar corpul său atrage privirile tuturor atunci când se află prin preajmă.

"Wow, îmi placi mult!😍 Ești foarte frumoasă 😍." sau "Frumoasă rău!", au fost câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să îi transmită complimente și laude despre modul în care arată.

Simona Traşcă, la un pas să se sufoace în somn după ce s-a operat

În urmă cu o lună, Simona Trașcă a trecut prin cele mai dificile momente din cauza unei intervenții chirugicale pe care a făcut-o la nivelul feței. Fosta asistentă TV a fost supusă unei lipoaspirație la bărbie, iar pentru a proteja operația trebuie să poarta o proteză specială, cu care s-a strâns atât de tare încât i-a provocat sufocare în somn.

Citește și: Simona Traşcă, la un pas să se sufoace în somn după ce s-a operat. Care este starea ei acum

"Nu este o operație dificilă, recuperarea este foarte ușoară. Este vorba de o lipoaspiație a bărbiei duble, iar cam în două săptămâni se desumflă. A fost o operație cu anestezie locală, nu am avut dureri după. Tot ce trebuie să fac este să port asta acasă, pe care eu mi-am strâns-o foarte tare și nu mi-am dat seama, pentru că nu aveam somn și m-am uitat la un film, iar după am adormit.", a povestit Simona pentru Antena Stars.

Ultimele știri