Sindromul de care suferă Gina Pistol. Vedeta însărcinată le-a povestit totul fanilor ei

Gina Pistol, frumoasa prezentatoare de la Chefi la cuțite le-a povestit fanilor cum se simte când simptomele „sindromului picioarelor neliniștite” se manifestă.

Gina Pistol, prezentatoarea de la Chefi la cuțite, suferă de „sindromul picioarelor neliniștite”

Antena 1

Gina Pistol mai are aproximativ cinci săptămâni până când își va putea ține în brațe fetița. Până atunci, frumoasa prezentatoare de la Chefi la cuțite își ține la curent fanii în ceea ce privește stările ei din timpul sarcinii.

Diva a precizat că suferă de „sindromul picioarelor neliniștite”, iar acum, în sarcină, când este lipsită de chef și de energie resimte durerile de picioare și mai puternic.

Ce înseamnă „sindromul picioarelor neliniștite”, de care suferă Gina Pistol

„Și cum se lasă seara peste București, cum încep să mă doară picioarele. E groaznic să suferi de sindromul picioarelor neliniștite. Simți nevoia să le miști încontinuu și au un ecou de durere în picioare”, a spus Gina Pistol într-un Instastory.

Citește și: Prin ce trece Gina Pistol în ultimul timestru de sarcină: „O iau razna”. Prezentatoarea a povestit cu ce provocări se confruntă

Vedeta a precizat că mai are foarte puțin până când va deveni mamă.

„Mai am cam cinci săptămâni, șase cel mult. Atât mai am și nasc”, a spus prezentatoarea de la Chefi la cuțite pe rețelele sociale.

Gina Pistol, în ultimul trimestru de sarcină: „N-am nici chef și nici energie”

Gina Pistol își ține la curent fanii în privința stărilor ei din timpul sarcinii.

„N-am nici chef și nici energie și asta pentru că mă culc numai pe la 3-4 dimineața, mă trezesc din oră în oră, iar la ora 8:00 este trezirea. Am zis că dacă mai văd o singură poză cu soare și plajă o iau razna”, a spus Gina Pistol. Ulterior a menționat că glumește în privința plajelor și că le dorește tuturor celor plecați în zone însorite să se bucure de vacanță, ceea ce va face și ea în viitor când va putea, însă acum se ocupă de renovări și curățenie.

„Zici că există niște reguli nescrise pentru femeile însărcinate. Dacă ești în al doilea sau al treilea trimestru trebuie să zugrăvești, renovezi, să faci curățenie generală. Orice ca să-ți faci viața grea. Ca să nu-ți fie ușor. Eu am făcut sport toată viața mea și credeam că o să-mi fie ușor, dar tot ce fac e greu. Mai e și o altă problemă. Nu vă puteți înțelege cu noi în perioada asta. Dacă unei femei însărcinate i s-a pus pata pe curățenie generală, renovare, nu există până nu face ca ea”, a povestit Gina Pistol într-un alt Instastory.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO.

Cum au anunțat Gina Pistol și Smiley că vor fi părinți

Gina Pistol și Smiley au dezvăluit la finalul lunii septembrie că vor deveni părinți. Prezentatoarea Chefi la cuțite a mărturisit că în urmă cu câțiva ani medicii i-au spus că șansele ca ea să devină mamă sunt foarte mici, însă acum se bucură de minunea pe care i-a trimis-o Dumnezeu:

Citește și: Gina Pistol, apariție surprinzătoare cu un look de sirenă. Cum arată cu părul lung și roșcat

„Noi acum înseamnă 3. În urma unor analize medicale, acum câţiva ani, am aflat că şansele ca eu să rămân însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici. Iată că Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi. Am avut multe emoţii, nici nu am îndrăznit să mă bucur sau să răspândesc vestea până când nu i-am auzit inima cum bate şi am ştiut că totul este bine. În sfârşit, a venit momentul să aflaţi de la noi ce am făcut în ultimii 3 ani şi cum, din 2 oameni care se iubesc, vom deveni 3! Este mult râs, mult plâns de fericire, multă susţinere şi multă emoţie în viaţa noastră şi în acest oracol video pe care îl împărţim cu voi, cu toată recunoştinţa pentru susţinerea şi mesajele pe care le-am primit pana acum!”, a spus GIna Pistol într-un vlog pe care l-a realizat împreună cu iubitul ei.

Citește și: Ajut eu! Gina Pistol a plâns în hohote în fața chefilor, emoționată de povestea Tudoriței. Vedetele au licitat pentru farfurii

Ultimele știri