Dezvăluire dureroasă! Motivul pentru care soprana Angela Gheorghiu nu a cântat pe o scenă de operă din România, de 30 de ani

Angela Gheorghiu se află în România pentru primul său concert de la începutul pandemiei până azi. La fix 30 de ani de la debutul său pe scena de acasă, soprana a acordat un interviu în exclusivitate pentru Observator.

Mai mult decât atât, celebra Angela Gheorghiu a povestit despre cum a trăit perioada pandemiei, în care zeci de spectacole i-au fost anulate, după ce teatrele lumii s-au închis.

ANGELA GHEORGHIU, INTERVIU PENTRU ANTENA 1

Diva a constatat cu amăraciune că, de 30 de ani, nu a interpretat niciun spectacol de operă acasă. Dar visează şi azi la acel moment.

Iată mai jos o parte din interviul acordat de celebra soprană Angela Gheorghiu:

Alessandra Stoicescu: Cum e acasă? Mai e România acasă?

citește și: Soprana Angela Gheorghiu a spus bancuri la Neatza cu Răzvan și Dani! Matinalii, cu lacrimi în ochi de râs!

Angela Gheorghiu: Și, și pentru că eu am dublă cetățenie, dar locuiesc în Elveția din 1994, de foarte multă vreme, și am locuit și la Paris, deci sunt un artist care trebuie să-și ia valiza. În ultimii 20 sau 25 de ani am fost în fiecare an pe toate continentele, american, sud-american, Japonia, chiar și Africa, pe toate continentele am fost aproape în fiecare an.

Dezvăluire dureroasă! Motivul pentru care soprana Angela Gheorghiu nu a cântat pe o scenă de operă din România, de 30 de ani

Îndrăgita soprană Angela Gheorghiu a acordat un interviu de excepție pentru Antena 1

Îndrăgita soprană Angela Gheorghiu a acordat un interviu de excepție pentru Antena 1

Alessandra Stoicescu: E și normal. Sunteți cerută, aplaudată, dorită peste tot. De 30 de ani nu ați cântat pe scena unei Opere aici, în țara de unde ați plecat. Și asta e vina noastră. Ați venit, ați susținut concerte caritabile.

Angela Gheorghiu: Pai ai spus tot. Mulțumesc. Asta este tot și e mai bine să vorbim despre ceea ce am făcut și nu despre ce nu am făcut.

citește și: Angela Gheorghiu, pe străzile Bucureștiului, la Intercontinental, în timpul Revoluției din 1989: „Era absolut înfricoșător!”

Alessandra Stoicescu: Ce-i lipsește României din punctul acesta de vedere, muzical, cultural?

Angela Gheorghiu: În primul rând, despre România aș vrea să vorbesc într-o manieră în care să nu supăr pe nimeni, dar să fiu justă. Ce vreau să spun nu e că nu stăm bine, stăm binişor. Este această mentalitate că orice este românesc, cine este român trebuie să primească un onorariu mic sau să vină pe gratis. Deci e o mentalitate foarte jignitoare pentru colegii mei. Este un personaj care se ocupă cu Festivalul Enescu și e un fel de director așa și a spus: a, dar noi putem face festivalul fără Angela Gheorghiu. Dar eu vin și spun: Desigur, dar mai bine ar fi cu Angela Gheorghiu, mai ales în România.

Urmărește clipul video de mai sus din Observator ca să descoperi și alte dezvăluiri incredibile făcute de celebra soprană Maria Gheorghiu!

Ultimele știri