Căutare Live

Soprana Angela Gheorghiu a spus bancuri la Neatza cu Răzvan și Dani! Matinalii, cu lacrimi în ochi de râs!

Angela Gheorghiu i-a locul lui Răzvan Simion! Secretul ascuns al sopranei? Bancurile...„rușinoase”! A făcut o demonstrație chiar în platou!

A colindat lumea în lung și-n lat. Oriunde a fost, pe orice scenă a urcat, Angela Gheorghiu nu a uitat niciodată să spună cine este și de unde vine: o româncă născută în Adjud.

„Indiferent unde mă aflu, s-au făcut probabil sute și sute de programe, în toate limbile planetei, toate încep cu: angela Gheorghiu, născută la Adjud, România”, a dezvăluit soprana.

Ce nu știu foarte mulț români despre îndrăgita soprană este faptul că Angela Gheorghiu are un simț al umorului bine dezvoltat și destul de...nișat!

Citește și:

Angela Gheorghiu, pe străzile Bucureștiului, la Intercontinental, în timpul Revoluției din 1989: „Era absolut înfricoșător!”

„Este adevărat, dar, credeți-mă, nu vreți să le auziți, e prea devreme, e dimineață. Dacă vreți, vă pot spune bancuri seci!”, a spus Gheorghiu.

Cum s-au distrat matinalii ascultând selecția de glume a sopranei, în materialul video de mai sus!

Angela Gheorghiu, pe străzile Bucureștiului, la Intercontinental, în timpul Revoluției din 1989: „Era absolut înfricoșăt... Secrete pentru mesele de sărbători, ca să nu ne simțim rău! Ce trucuri recomandă medicii...
Ultimele știri