Sora lui Miley Cyrus a crescut și are cele mai incendiare apariții. Cum arată Noah Cyrus la 21 de ani

Miley Cyrus provine din una dintre cele mai cunoscute familii de la Hollywood, însă puțini știu cum arată sora ei mai mică, Noah Cyrus.

La fel ca sora ei mai mare, Miley, Noah nu se sfiește să își arate corpul în video-urile și proiectele ei artistice, spre încântarea fanilor săi din toată lumea

Profimedia

Familia Cyrus e una dintre cele mai cunoscute de la Hollywood. După ce Billy Ray Cyrus a cunoscut succesul în lumea showbiz-ului din SUA la începutul anilor 1990, drept cântăreț country, fiicele lui i-au călcat pe urme.

Miley Cyrus a devenit una dintre cele mai cunoscute și controversate vedete din noua generație. Tânăra a cunoscut inițial succesul la Hollywood cu ajutorul serialului Disney Hannah Montana, după care și-a lansat o carieră în muzică.

Noah Cyrus calcă pe urmele surorii sale mai mari, Miley

Noah Lindsey Cyrus, născută pe 8 ianuarie 2020, a reușit să atragă atenția publicul după doar câțiva ani petrecuți în fața camerelor.

Citește și: Sora lui Miley Cyrus calcă pe urmele ei. Cât de dezbrăcată apare Noah în cel mai recent videoclip

Noah Cyrus a început să lucreze la Hollywood atunci când a apărut în producțiile Hannah Montana ale surorii sale mai mari, înainte să urmezae o carieră în muzică.

Vezi cum arată Noah Cyrus la 21 de ani în GALERIA FOTO

Ea a ajuns în atenția publicului și în anul 2018, când a început o relație tumultuoasă cu artistul Lil Xan, ce a fost urmarită cu atenția de fanii ambelor vedete și a strâns și numeroase critici în doar cele câteva luni în care au fost împreună.

La doar 21 de ani, Noah a atins deja culmi la care mulți artiști visează toată cariera, însă a strâns și câteva controverse pe parcurs.

În anul 2017, ea a fost numită de către revista Time drept una dintre cele mai influente adolescente din lume și a fost nominalizată și în categoria Cel Mai Bun Nou Artist la cea de-a 63-a ediție a Premiilor Grammy.

După nominalizare, tânăra a publicat un video în care apare plângând de fericire, alături de mesajul: ”Sunt o artistă nominalizată la Premiile Grammy! Nu mă pot opri din plâns după ce m-amm trezit și mi s-a spus că am fost nominalizată în categoria Cel mai bun artist nou.”

”E o onoare atât de mare și sunt complet șocată. Vă mulțumesc din toată inima. Efectiv nu-mi vine să cred,” a continuat artista. ”Sunt extrem de recunoscătoare și plină de iubire.”

Primul ei single a fost lansat în anul 2018, un duet cu artista MO. Pe 15 mai, Noah și-a lansat al doilea album, intitulat The End of Everything, pentru care a lansat și un video care a atras atenția în întreaga lume.

În video-ul All Three, Noah Cyrus apare și topless în cadă, ce a surprins fanii artistei.

La fel ca sora ei mai mare, Miley, Noah nu se sfiește să își arate corpul în video-urile și proiectele ei artistice, spre încântarea fanilor săi din toată lumea.

Citește și: Miley Cyrus are 74 de tatuaje pe corp, dar a aflat asta abia recent, într-o emisiune! Cum a reacționat

Tânăra își încânta fanii de pe Instagram, unde a strâns peste 6 milioane de urmăritori, și cu video-uri cu ea în care își expune talentul și muzica. În ciuda succesul înregistrat în muzică, mulți au criticat-o pe Noah Cyrus pentru aparițiile ei provocatoare, pe care le-a expus mai ales în ultimii ani.

Ultimele știri