Sora lui Miley Cyrus calcă pe urmele ei. Cât de dezbrăcată apare Noah în cel mai recent videoclip

Noah Cyrus pare să calce pe urmele lui Miley în ceea ce privește cariera muzicală.

Noah Cyrus a lansat recent piesa "All Three", iar videoclipul este unul care a atras atenția întregii lumi

Profimedia Images

Aceasta a lansat recent piesa "All Three", iar videoclipul este unul care a atras atenția întregii lumi. Deși are numai 20 de ani, Noah s-a maturizat mult ca artist, potrivit Nme.com.

În videoclipul piesei All Three, aceasta apare într-o nouă ipostază, extrem de senzuală, iar imaginile au ajuns pe paginile tuturor publicațiilor din întreaga lume. Noah este filmată topless, în cadă, și pare că nu se sfiește să-și arate trupul atunci când vine vorba despre un material artistic.

Citește și: Sora lui Miley Cyrus calcă pe urmele ei. Cum arată costumul purtat de Noah Cyrus la premiile muzicii country

Noah Cyrus s-a luptat mult cu depresia

Sora lui Miley Cyrus a trecut prin multe momente grele deși are o vârstă fragedă. Aceasta a spus că la vârsta de 18 s-a confruntat cu depresia într-o formă gravă și că în acea perioadă nu credea că va apuca vârsta de 20 de ani. Noah a intrat în lumina reflectoarelor la vârsta de 3 ani, iar de-a lungul timpului a jucat diverse roluri în producții precum Hannah Montana.

Billy Ray Cyrus și Leticia Cyrus sunt părinții care și-au susținut mereu copiii să facă ceea ce le place și îi împlinește în viață. În anul 2016, Noah Cyrus și-a lansat primul album muzical din carieră, iar un an mai târziu a fost numită de revista Time unul dintre cei mai influenți adolescenți.

Parcursul lui Noah Cyrus este asemănător cu cel al lui Miley, semn că sora mai mare a fost un idol pentru ea. Miley a interpretat rolul principal în serialul pentru adolescenți Hannah Montana, iar de atunci și până acum artista a fost considerată de unul dintre cei mai de succes artiști care s-au lansat în producțiile Disney.

Miley Cyrus și Noah au o relație extrem de apropiată. Sora mai mică a stat desul de mult timp în preajma lui Miley și a furat din secretele ei din viața de artist, iar de-a lungul timpului s-au susținut necondiționat una pe cealaltă.

Miley a fost în public la cel mai important concert din cariera lui Noah și a susținut-o și i-a trimis numai mesaje frumoase. Aacest lucru se întâmpla în anul 2018, la primul eveniment mare la care Noah era cap de afiș.

Încă de atunci, artista a spus că sora sa a evoluat mult și că acum are deja fanii ei: "Este minunat să văd cum te-ai transformat dintr-un bebeluș într-o boss bitch."

Parteneri
Cine este Jonathan Owens, iubitul gimnastei Simone Biles
Iubitul gimnastei Simone Biles și-a arătat sprijinul față de iubita sa printr-o postare emoționantă pe contul personal de Instagram. Gimnasta a devenit intens mediatizată după ce a luat o decizie neașteptată înainte de finalele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Simone Biles a obținut medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Tokyo la bârnă, în timp ce ginasta chineză, Guan Chenchen a obținut medalia de aur la doar 14 ani.
Catine.ro
Ultimele știri