Live acumSerial: Fetita mea
Prime Time 20:20Asia Express - Drumul elefantului (r)

Cuplu bombă în România! Acum s-a aflat cu cine se iubește, pe ascuns, Sorana Cîrstea! E un nume imens din România

Sorana Cîrstea iubește din nou! Frumoasa tenismenă, una dintre cele mai sexy sportive din lumea tenisului, ar fi într-o relație cu un nume uriaș din România. Iubirea este la cote înalte, iar cei doi și-au petrecut deja mai multe vacanțe romantice împreună

Sorana Cîrstea iubește din nou! Frumoasa tenismenă, una dintre cele mai sexy sportive din lumea tenisului, ar fi într-o relație cu un nume uriaș din România. Iubirea este la cote înalte, iar cei doi și-au petrecut deja mai multe vacanțe romantice împreună.

Sorana Cîrstea este una dintre cele mai sexy sportive din România și toți se întrebau cine ar fi norocosul care o consolează printre turneele de tenis la care participă. Și iată că, în sfârșit, s-a aflat. Sorana are un nou iubit!

Ion Țiriac Jr, divorțat în 2017 de Ileana Lazariuc, este bărbatul care a cucerit-o iremediabil pe frumoasa Sorana Cîrstea, scrie Click. Relația dintre cei doi ar fi debutat imediat după ce fiul afaceristului Ion Țiriac s-ar fi separat de soție, iar apropiații celor doi spun că ”meciul” are șanse să se întindă pe foarte multe ”seturi”.

Chiar dacă, pentru moment, cei doi au preferat să nu-și facă iubirea publică, se pare că Țiriac Jr și Sorana și-au petrecut deja mai multe vacanțe împreună, iar bărbatul este văzut tot mai des în tribune la meciurile Soranei.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro