Live acumObservator 16
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Sorin Bontea, schimbare colosală de look! Cum și-a făcut apariția: „Ce-i mă cu freza asta?!”

Chef Sorin Bontea a reușit să își surprindă fanii după ce a dezvăluit ce schimbare radicală de look și-a făcut! Cum arată acum juratul emisiunii Chefi la cuțite?

Cum arată acum Chef Sorin Bontea

Epidemia de coronavirus din România a afectat și vedetele din România, care au fost nevoite să renunțe la spectacole sau la filmări pentru a sta în izolare la domiciliu.

Este și cazul lui Chef Sorin Bontea, care a ales să stea acasă cu familia, pentru a proteja pe cei dragi.

Cum arată acum Chef Sorin Bontea

După ce a reușit să câștige marele trofeu din sezonul 3 Asia Express, celebrul bucătar nu a pierdut vremea, ci s-a apucat de gătit fel de fel de rețete savuroase, pe care apoi le-a dezvăluit urmăritorilor săi de pe Facebook și Instagram.

citește și: Gest din dragoste făcut de Chef Sorin Bontea pentru soția sa! Admiratoarele lui au rămas fără cuvinte! |Foto

Chiar dacă filmările pentru sezonul 8 Chefi la cuțite nu sunt gata, Chef Sorin Bontea are grijă să fie mereu „în priză” și gata să facă spectacol în bucătărie.

Totuși, ceea ce i-a uimit pe fani și i-a lăsat fără cuvinte a fost fotografia în care juratul emisiunii Chefi la cuțite apare cu un păr des și creț, de parcă ar veni dintr-o țară africană!

citește și: FOTO | Cum arată prăjitura cheesecake clasică făcută de Chef Sorin Bontea. Este delicios de aspectuasă

Imaginea a devenit imediat virală și a făcut senzație printre fani. Nici Cătălin Scărlătescu nu a ratat ocazia să-l „atingă” cu niște glume, fiindcă nu-i așa? Când îl mai putem vedea pe Sorin Bontea cu păr creț!

Recomandari