Antena Căutare

FOTO | Cum arată prăjitura cheesecake clasică făcută de Chef Sorin Bontea. Este delicios de aspectuasă

Prăjitura CheeseCake este una dintre cele mai delicioase deserturi ușor de preparat și foarte aspectuasă, oricărei gospodine i-ar putea ieși dintr-o clipită. Chef Sorin Bontea, cu multa sa experiențp în bucătarie, ne arată ce a ieșit din mâinile sale de profesionist!

FOTO | Cum arată prăjitura cheesecake clasică făcută de Chef Sorin Bontea. Este delicios de aspectuasă Galerie
FOTO | Cum arată prăjitura cheesecake clasică făcută de Chef Sorin Bontea. Este delicios de aspectuasă

Rețeta de CheeseCake mai jos

FOTO | Cum arată prăjitura cheesecake clasică făcută de Chef Sorin Bontea. Este delicios de aspectuasă

Cea mai simplă rețetă de pandișpan cu căpșuni - rețeta lui Vlăduț

Rețetă CheeseCake recomandată de bucataria.lidl.ro

Cum preparăm rețeta de piept de pui kievskaia. Piept de pui cu unt și verdeață

Ingrediente

  • 30 g Zahar cristal
  • 500 g Fructe de padure
  • 1 buc Zahar vanilinat
  • 160 g Zahar pudra
  • 200 g Smantana 20%
  • 400 g Crema de branza
  • 200 g Biscuiti cu unt
  • 100 g Unt 65%
  • 2 buc Oua M
  • 1 buc Glazura de vanilie

FOTO | Cum arată prăjitura cheesecake clasică făcută de Chef Sorin Bontea. Este delicios de aspectuasă

Timp de gatire: 90 Min.

Biscuitii se zdrobesc marunt, se amesteca cu untul topit si se taseaza intr-o forma rotunda, cu fund detasabil (26 cm), tapetata cu hartie de copt si unsa cu grasime. Se coc timp de 10 minute in cuptorul preincalzit la 180°C.

Cum se prepară Sirop concentrat de soc și Socată. Două băuturi gustoase, răcoroase și sănătoase

Se scot si se lasa la racit 5 minute. Se reduce temperatura la 160°C.

Se amesteca crema de branza proaspata, smantana, zaharul pudra, zaharul vanilat si ouale. Crema se repartizeaza pe baza precoapta si se coace timp de 40-45 minute, pana crema se intareste. Prajitura se lasa 5 minute in cuptorul stins, apoi se lasa sa se raceasca pe un gratar de prajituri. Se acopera si se pune in frigider peste noapte.

Fructele de padure se lasa la decongelat pe o sita, colectandu-se zeama.

Cum preparăm cea mai reușită rețetă de Lava cake cu ciocolată amăruie - Rețeta lui Chef Munti

Se repartizeaza fructele pe prajitura. Zeama se completeaza cu apa, daca e cazul, pentru a se obtine o cantitate de 250 ml. Se amesteca cu praful de glazura si cu zahar, se da o data in clocot amestecandu-se intre timp. Se repartizeaza uniform peste fructe si se lasa sa se intareasca.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x