Live acumiUmor
Prime Time 20:00iUmor

Starea lui Mihai Constantinescu s-a agravat! Detalii oferite de ministrul sănătății despre situația artistului

Informații multe și contradictorii despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu apar în mass media. Surse apropiate artistului spun că șansele de supraviețuire sunt destul demici, medicii refuzând să ofere prognosticuri clare în acest moment

Informații multe și contradictorii despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu apar în mass media. Surse apropiate artistului spun că șansele de supraviețuire sunt destul de mici, medicii refuzând să ofere prognosticuri clare în acest moment.

Mai multe persoane care au legături cu familia cântărețului au vorbit despre problemele cu care acesta se confruntă, iar veștile nu sunt deloc îmbucurătoare.

Starea lui Mihai Constantinescu s-a agravat si mai rau dupa ce a suferit al treilea stop cardio-respirator, iar una dintre persoanele care l-au vizitat la spitat a facut declaratii ingrozitoare, spunand ca indragitul artist este de nerecunoscut, „numai piele si os”.

Citește și:

Mihai Constantinescu știa de problemele de sănătate: ”Afecțiunea pe care o am necesită tratament de lungă durată!”

„Singura informaţie pe care o am şi o pot confirma e că artistul, din păcate, se află în stare foarte gravă la Terapia Intensivă a Spitalului Floreasca. El a fost internat luni dimineaţa, a venit în Unitatea de Primiri Urgenţe în stop cardio-respirator, a fost resuscitat, intubat, internat pe terapie intensivă”, a declarat ministrul Sanatatii, Sorina Pintea