Live acumObservator 23
Prime Time 20:30Animatie: Vaiana

Cleopatra Stratan, la brațul altui bărbat: "A venit momentul să divulg secretul" | Foto

Cleopatra Stratan s-a afișat la brațul altui bărbat. Tânăra a decis că trebuie să divulge secretul.

Cleopatra Stratan, la brațul altui bărbat! "A venit momentul să divulg secretul"

După ce și-a făcut publică relația cu Edward Sanda si părea mai îndrăgostită ca niciodată, frumoasa Cleopatra Stratan a apărut, recent, la brațul altui bărbat. Unul celebru, chipeș, dar și însurat. Este vorba despre nimeni altul decât celebrul Jorge.

FOTO | Edward Sanda și Cleopatra Stratan, îmbrățișare pasională! " În sfârsit, inimile noastre s-au întâlnit"

Se pare că pe cei doi artisți îi unește ceva, iar Cleopatra a deslușit misterul.

Tânăra artistă a postat pe contul său de socializare o fotografie în care apare alături de Jorge, iar alăturat fotografiei cânțareața a postat și un mesaj prin care a lămurit cum stau lucrurile.

Cleopatra Stratan si Jorge, proiect muzical împreună

Cleopatra și Jorge au în plan un proiect artistic pe care-l vor finaliza în această toamnă. Este vorba despre piesa care se va intitula "Dans Murdar".

Detalii bombă, despre cel mai nou cuplu din showbiz! Cleopatra Stratan l-a găsit pe "Ghiță!" Frumoasa cântăreață se iubește cu un celebru și foarte îndrăgit artist! |VIDEO

Cei doi artiști vor lansa împreună noul single, pe care frumoasa artistă a ținul sa-l anunțe de pe acum și de care se declara foarte entuziasmată.

Fanii ei, de asemenea, au asaltat-o cu numeroase comentarii, în care este evident faptul ca și ei sunt nerăbđători să apară piesa în colaborare cu Jorge, care cu siguranță se va bucura de un real succes.

"A venit momentul să divulg secretul colaborării și anume că în toamnă lansez piesa “Dans Murdar” cu @jorgeofficial.ro ! Stay here! ❤️", a scris Cleopatra pe Instagram.

Recomandari