Speak a răbufnit și a spus totul despre Ștefania! Artistul n-a iertat-o pe brunetă: „Voi n-ați văzut că și-a luat figuri?!”

Imagini surprinzătoare filmate acasă la Speak și Ștefania! Clipul video a ajuns pe internet și a devenit imediat viral.

Speak, dezvăluire neașteptată despre Ștefania

Unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din sezonul 3 al emisiunii Asia Express a fost cel format din Speak și Ștefania. Alături de Speak, partenerul său de viață, frumoasa brunetă a trecut prin zeci de misiuni complicate prin Filipine și Taiwan.

SPEAK ȘI ȘTEFANIA, CLIP VIDEO VIRAL PE INSTAGRAM

Nimic nu a fost prea greu pentru cei doi, motiv pentru care au ajuns chiar în marea finală. După o cursă nebună contracronometru, Speak și Ștefania au ratat marele trofeu la mustață. Sorin Bontea și Răzvan Fodor au fost cu douăzeci de minute mai rapizi și au câștigat sezonul 3 Asia Express.

citește și: Ștefania s-a pozat nemachiată și fanii au observat un detaliu! Iubita lui Speak, poze netrucate

Pentru Speak și Ștefania a fost o experiență de neuitat, ce i-a adus mai aproape și i-a făcut chiar să își dea seama că sunt făcuți unul pentru celălalt.

După frumoasa lor experiență de la Asia Express, sezonul 3, Speak și Ștefania au ajuns să se bucure parcă de și mai multă apreciere din partea fanilor.

Prin naturalețea de care dau dovadă, prin glumele ieșite din comun și prin modul în care reușesc mereu să treacă peste orice moment tensionat din relație, cei doi sunt savuroși și urmăriți atent de zeci de mii de persoane!

citește și: Interzis minorilor! Ștefania, dans extrem de provocator! Iubita lui Speak e o adevărată bombă sexy

De curând, Speak a postat pe pagina sa oficială de Instagram un clip video în care se ia de Ștefania, pe motiv că nu îi mai acordă atenție.

„Gelos” că frumoasa lui logodnică stă mai mult pe telefon, artistul o tachinează în stilul lui caracteristic! Cel mai probabil, Speak a așteptat ceva timp și și-a observat iubita, dar apoi a răbufnit și a făcut rapid instrucție cu ea, ca să își primească iar doza zilnică de atenție și de iubire!

Așa cum era de așteptat, clipul video postat de Speak pe pagina sa de Instagram a adunat mai bine de o sută de mii de vizualizări!

Ultimele știri