Speak, imagine rară din copilărie. Cum arăta artistul când era mic

Speak este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de la noi din țară, însă foarte puțini știu cum arăta în copilărie.

Speak este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de la noi din țară, însă foarte puțini știu cum arăta în copilărie.

Instagram

Ștefan Sprianu, pe numele de scenă Speak, și-a surprins prietenii din mediul online cu o poză din copilărie. Artistul nu oferă prea multe informații despre viața lui personală și despre una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții, copilăria, însă a lăsat pe toată lumea cu gura căscată cu o postare de când era mic.

Cum arăta Speak în copilărie

De curând, cântărețul a publicat o imagine de când era un băiețel extrem de adorabil care a înduioșat inima internauților. Deși nu obișnuiește să facă des astfel de postări, Speak a publicat prin intermediul unui InstaStory o amintire foarte frumoasă.

Citește și: Speak, imaginea de colecție din adolescență. Aspectul fizic al artistului a atras toată atenția internauților

Artistul s-a lăsat fotografiat lângă bradul de Crăciun alături de unul dintre cele mai îndrăgite personaje ale vremurilor respective, Moș Crăciun. Se pare că Speak nu aveam mai mult de 4-5 ani, iar copilăria lui a fost una extrem de fumoasă, de care își amintește cu mult drag, drept dovadă stau pozele de atunci.

De asemenea, Speak a fost surprins într-un costum tradițional românesc care îl făcea extrem de adorabil. Deși timpul a trecut, artistul și-a păstrat cele mai frumoase trăsături ale feței și ochii senzaționali, acestea fiind singurele lucruri care îl dau de gol.

Cine este Speak

Foarte mulți îl cunosc pe artist pentru numele lui de scenă, însă adevăratul său nume este Ștefan Sprianu. Acesta s-a născut pe data de 24 octombrie 1986 în Bacău, iar succesul său în industria muzicală este unul răsunător. De asemenea, pe lângă cariera sa de succes, Speak se mândrește și cu o poveste de iubire extrem de frumoasă alături de cea pe care a cerut-o în căsătorie în Taiwan, chiar în fața celorlalți concurenți ai emisiunii.

Mai mult decât atât, Speak a atras simpatia publicului prin felul său de a fi, pe care l-a evidențiat în cadrul emisiunii "Asia Express", unde a avut parte de aventura vieții sale alături de una dintre cele mai importante persoane, Ștefania.

Citește și: Speak și Ștefania se pregătesc să facă marele pas. Artistul și-a cunoscut viitori socri. Care a fost reacția tatălui Ștefaniei

Artistul a scos până în prezent o mulțime de piese, precum: "Dau din Suflet", "Libelulă", "Ultimul drum", "Are chef de iubit", "Din întâmplare", "Stâng, drept", "Profund", "Tu erai", "Lasa-ma-mi place" și "A lu' mamaia". Speak a colaborat și cu alte vedete celebre printre care se numără Delia, Raluka, Alex Velea și Guz.

Vedeta se bucură de o mulțime de persoane care îl apreciază și îl urmăresc pe conturile sociale, însă și cântărețul este destul de activ în mediul online și își ține prietenii virtuali la curent cu cele mai speciale evenimente din viața sa.

Ultimele știri