Antena Căutare

Ramona Bădescu, însărcinată la 50 de ani! Cine este tatăl bebelușului pe care îl așteaptă

Ramona Bădescu este însărcinată pentru prima oară la vârsta de 50 de ani, ea urmând să aducă pe lume un băiețel, chiar luna aceasta. 

Ramona Bădescu este însărcinată pentru prima oară la vârsta de 50 de ani, ea urmând să aducă pe lume un băiețel, chiar luna aceasta.

Vestea că vedeta este însărcinată a făcut înconjurul țării, iar mulți s-au întrebat cine este tatăl copilului. Ramona Bădescu nu a oferit, însă, prea multe detalii despre el. A povestit despre el, nu i-a dezvăluit identitatea.

Citește și: La 50 de ani, Ramona Bădescu joacă rolul vieții ei: „DUMNEZEU M-A FĂCUT MAMĂ DE BĂIAT”

”În aceşti doi ani de zile de când am ales să mă dedic vieţii sentimentale, am trăit pentru prima oară în viaţa mea o iubire intensă. O iubire magică, aşa cum nu am simţit niciodată până acum pentru o persoană unică, aşa cum este el, dar care nu are nicio legătură cu lumea showbiz-ului. Ne-am cunoscut în cadrul unui eveniment desfăşurat la Roma, iar prima întâlnire a fost dezastruoasă, un eşec. Țin minte că era vară, el era îmbrăcat într-un costum albastru deschis, care m-a şocat, iar prezenţa şi personalitea lui puternice mi-au lăsat impresia că ar fi un om foarte sigur şi plin de el. Am vorbit atunci, nu mai mult de câteva minute, după care ne-am salutat cordial”, povestea ea în urmă cu ceva timp.

Ramona Bădescu a dezvăluit că poartă în pântece un băieţel, care va veni pe lume chiar în această lună, spre marea bucurie a părinţilor săi.

"Chiar dacă am 50 de ani ca vârstă anagrafică, ca vârstă biologică am vreo 32, aşa cum arată analizele, pentru că nu am făcut niciodată excese şi am avut o viaţă sănătoasă. Eu şi iubitul meu luasem hotărârea ca, în luna ianuarie, să recurgem la fertilizare, dar când m-am dus să încep procedura, cu toa­te analizele, doctorul meu gi­necolog m-a privit cu un surâs enorm şi m-a surprins spunân­du-mi că eram deja însărcinată în două săptămâni", a spus Ramona Bădescu, potrivit OK!Magazine.

Javier Bardem, tot mai implicat în cauze ecologiste: Tati va fi erou!... Amna a explicat motivul pentru care a divorțat! „Nu degeaba am stat 12 ani împreună. Este foarte greu!”...
Horoscopul zen al lunii iunie. Cum reușesc nativii să treacă peste probleme în această vară
Dacă nu credeai până acum, există chiar și un horoscop zen al lunii iunie. De fapt, îl...
Horoscopul zilei de 1 iunie 2023. Gemenii sunt sfătuiți să facă ce le place cu adevărat. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 iunie 2023 spune că Gemenii sunt sfătuiți să facă ce le place cu...
Parteneri
Ciambella cu cireșe și cocos. Rețetă de prăjitură din bucătăria italiană
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x