Antena Căutare

Starea de sănătate a Mioarei Roman s-a agravat! Mesajul sfâșietor al Oanei: „Are nevoie de rugăciuni. Multe!”

Mioara Roman a fost spitalizată recent și se confruntă cu serioase probleme de sănătate. Ce a transmis Oana, fiica ei.

Starea de sănătate a Mioarei Roman s-a agravat! Mesajul sfâșietor al Oanei: „Are nevoie de rugăciuni. Multe!”
Starea de sănătate a Mioarei Roman s-a agravat! Mesajul sfâșietor al Oanei: „Are nevoie de rugăciuni. Multe!” | Instagram

Fiica sa, Oana Roman, a lansat un apel disperat pe platformele de socializare, rugându-i pe fani să se roage pentru îmbunătățirea stării de sănătate a mamei sale.

Oana Roman, despre starea de sănătate a mamei sale, Mioara. Cum se simte aceasta

Oana Roman traversează o perioadă dificilă, după ce mama ei a fost internată în spital din cauza unei stări de sănătate precare. Eforturile medicale sunt în desfășurare pentru a trata afecțiunile Mioarei Roman, iar cele mai recente informații indică o deteriorare a sănătății ei.

În acest context, Oana Roman a cerut sprijinul și gândurile bune ale fanilor săi pe rețelele de socializare, subliniind că se află singură alături de mama sa și se străduiește să aibă grijă de cea care i-a dat viață.

Articolul continuă după reclamă

Oana Roman a mărturisit public: ”Am fost azi la mama și vă spun doar că are nevoie de rugăciuni. Multe. Are nevoie de rugăciuni de vindecare. Până la urmă lucrurile se întâmplă așa cum vrea Dumnezeu, dar în momentul ăsta e nevoie de rugăciuni pentru ea. Știu că vor mereu faceți asta pentru mine, mereu când vorbesc cu voi, vă rugați pentru mine. Știți că sunt singură în această luptă de a o ține să trăiască cât mai bine, știu că vă am și pe voi alături și vă mulțumesc”, a spus Oana Roman pe rețelele de socializare, potrivit spynews.ro.

Citește și: Cât de mulți bani câștigă Oana Roman. Vedeta a dezvăluit suma colosală pe care o încasează în fiecare lună

Ce se întâmplă în aceste momente cu Mioara Roman. Mama Oanei a fost internată de urgență în spital

Mioara Roman, în vârstă de 83 de ani, se confruntă cu o serie de probleme de sănătate care îi creează tot mai multe dificultăți. Aceasta a fost internată în spital pentru a fi supusă unor investigații amănunțite după ce starea sa de sănătate s-a deteriorat semnificativ. Femeia se confruntă cu mai multe afecțiuni medicale, care par să îi pună viața în pericol din ce în ce mai des.

Citește și: Oana Roman, acuzații dure la adresa lui Marius Elisei, fostul ei soț. De ce nu îi plătește pensie alimentară și cât este lunar

Cu doar două luni în urmă, Mioara Roman a mai fost internată la spital, dar a fost eliberată după câteva zile, deoarece starea sa de sănătate s-a îmbunătățit. În prezent, nu se cunoaște exact care este starea sa, dar Oana Roman este extrem de îngrijorată și afectată de problemele cu care se confruntă mama sa, cu care are o relație deosebit de strânsă.

„Bună dimineața, dragilor! Da, știu, îmi scrieți mulți, mulți, mulți îmi scrieți. „N-ai mai postat nimic de aseară, ce se întâmplă?”. Într-adevăr n-am mai postat nimic pentru că am stat cu grijă să aflu ce este cu mama, a rămas internată la Spitalul Floreasca, situația nu este foarte roz, are niște... diverse probleme, care trebuie investigate.

Doctorii mi-au dat niște detalii, dar eu nu cunosc foarte bine termenii medicali, nici nu vreau să dau foarte multe detalii, era stabilă și destul de echilibrată aseară. Azi-dimineață mi-au spus că nu mă vor suna decât după raportul de gardă, iar la prânz o să mă duc să o văd.”, a spus Oana Roman într-un InstaStory, potrivit click.ro.

Recent, Oana Roman a ales să împărtășească aceste momente dificile cu fanii săi și a menționat că, în ciuda situației confuze, este nevoită să își respecte programul. Ea va merge să predea cursuri de bune maniere la școala unde învață fiica sa și apoi va face o vizită mamei sale la spital.

Moștenitoarea imperiului Dedeman este cea mai bogată tânără din România. Cine este și ce studii are... Andreea Bălan a cântat pentru prima oară alături de fiica ei cea mare. Cum sună glasul micuței Ella și cum apare în vide...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile Vineri, 12.07.2024, 16:49
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x