Antena Căutare

Cât de mulți bani câștigă Oana Roman. Vedeta a dezvăluit suma colosală pe care o încasează în fiecare lună

Oana Roman, una dintre cele mai cunoscute vedete din România, a făcut publice detalii despre veniturile sale lunare și dificultățile financiare cu care se confruntă.

Cât de mulți bani câștigă Oana Roman. Vedeta a dezvăluit suma colosală pe care o încasează în fiecare lună
Cât de mulți bani câștigă lunar Oana Roman. Vedeta a dezvăluit suma colosală pe care o încasează în fiecare lună | Instagram

Cu toate că obține câteva mii de euro lunar, vedeta a mărturisit că nu reușește să economisească din cauza unor cheltuieli considerabile, precum taxele de peste 1.000 de euro pe care le plătește lunar și responsabilitatea de a-și crește singură fiica, Isa, din relația cu Marius Elisei.

Câți bani câștigă Oana Roman în fiecare lună. Vedeta a explicat cu câți bani rămâne aceasta

Într-o postare pe Instagram, Oana Roman și-a exprimat frustrarea față de nivelul de trai precar al multor români și a menționat că, în ciuda veniturilor sale bune, este dificil să pună bani deoparte. Ea a subliniat că mulți cetățeni se străduiesc să supraviețuiască cu salarii de doar 3.000 de lei pe lună.

Citește și: Oana Roman, acuzații dure la adresa lui Marius Elisei, fostul ei soț. De ce nu îi plătește pensie alimentară și cât este lunar

Articolul continuă după reclamă

„Eu câștig bine, niște mii bune de euro pe lună, în condițiile în care plătesc doar taxe și impozite peste 1.000 euro pe lună, plus alte cheltuieli, pentru că îmi cresc singură copilul și întrețin singură o casă și așa mai departe. Totul este foarte scump. Da, trăiesc la un anumit nivel, dar nu fac fițe și figuri. Nu stau numai la restaurant, nu îmi cumpăr nu știu ce genți. Eu nu prea reușesc să pun bani deoparte, dar cei care câștigă 3.000 de lei și laptele este 10 lei și o pâine 2 lei 50”, spune Oana Roman pe Instagram, potrivit viva.ro.

În cadrul unei emisiuni televizate, Oana Roman a discutat și despre implicarea lui Marius Elisei în creșterea fiicei lor, Isabela. Ea l-a acuzat că nu a plătit niciodată pensia alimentară, care se ridica la suma de 500 de lei, și că rolul său de părinte se rezumă doar la câteva vizite. Fostul partener al vedetei pare să fi stabilit suma pentru pensia alimentară, dar nu și-a onorat obligațiile financiare.

„Nu mă ajută absolut deloc, el nu se implică deloc în creșterea ei de ceva vreme. Eu o duc la școală, eu o iau, eu mă ocup de toate activitățile ei, eu o duc în vacanță, eu plătesc toate facturile, școala, activitățile, tot ce înseamnă creșterea ei.

Nu a plătit niciodată pensia alimentară, deși e 500 de lei, asta e suma pe care el a zis că poate să o ofere, dar nu o oferă nici pe asta.

Este opțiunea lui, fiecare face ce simte și ce crede! Se mai văd din când în când, destul de rar, și la asta se rezumă”, a dezvăluit Oana Roman, în urmă cu puțin timp la tv.

Oana Roman, profesoară la școala unde va studia chiar fiica ei. Ce cursuri va preda

Oana Roman anunța în trecut faptul că va deveni profesoară în curând, la școala unde și fiica ei, Iza, este elevă. Aceasta va preda cursuri de bune maniere, protocol și de comportament frumos în societate.

Citește și: Marius Elisei, fostul soț al Oanei Roman, primele declarații despre noua iubită mai în vârstă. De ce a blocat-o pe Oana peste tot

„Am mutat-o la o școală privată, care se află aici, foarte aproape în Pipera și îmi este și mie mai aproape de casă. Cu această ocazie am hotărât cu directoarea care are această școală că ar fi interesant să aduc și eu un aport și acest aport al meu va fi că voi ține niște cursuri de bune maniere, protocol și etichetă copiilor de acolo, în cadrul unei activități extra curriculare. Le voi explica ce înseamnă politețea, cum trebuie să te comporți în societate, despre cum pui o masă, cum te comporți când te duci în vizită.”, a declarat Oana Roman, la „Star Magazin”, conform spynews.ro.

Care a fost motivul pentru care ea a ținut să o mute pe fiica ei de la școală:

„Isa a fost până acum la o școală de stat foarte ok, a avut o învățătoare extraordinară pe care o iubim și o respectăm din suflet. Dar tocmai pentru că este o școală bună și căutată, pentru anul viitor sunt extrem de multe clase pregătitoare cu copii foarte mulți veniți cu vize de flotant, drept care nu mai este loc pentru copiii de a III-a și a IV-a în școală. Varianta ar fi fost să învețe după masă, ceea ce părinții nu au fost de acord sau s-a hotărât că ei vor învăța din toamnă în niște containere, în buricul orașului București, în 2023”, a mărturisit Oana Roman, pe InstaStory.

Florin Răduță, fostul câștigător de la X Factor s-a vindecat de cancer. Ce a transmis cântărețul de curând... Vlad Gherman, anunțul făcut la scurt timp după ce el și Oana Moșneagu au stabilit data nunții. Ce se întâmplă în viața a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x