Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Staruri cu o igienă personală precară. Deși sunt faimoși, nu au grijă de imaginea lor

Atunci când un artist, actor sau cântăreț, devine extrem de celebru, se presupune că își poate permite orice lux, având în vedere sumele impresionante pe care le câștigă. Se pare că această regulă nu se aplică pentru toți.

Se pare că Gwyneth Paltrow nu își găsește deodorantul potrivit.

profimedia

Unele vedete care își permit produse de lux din salariile lor colosale de artiști pur și simplu nu se focusează suficient de mult pe imaginea lor și nu le pasă ce cred cei din jur.

Aceste staruri sunt printre cele mai celebre, dar se pare că de-a lungul timpului au primit eticheta cu “igienă personală precară” din cauza neglijenței în ceea ce privește aspectul lor fizic.

Staruri care nu se preocupă de igiena lor personală

Gwyneth Paltrow

La ceremonia Met Gala din 2013, Gwyneth Paltrow se pare că a uitat de deodorant înainte să își pună o rochie de gala atât de scumpă. Câștigătoarea premiului Oscar probabil a fost atât de emoționată încât a transpirat mai mult decât se aștepta. Câteva persoane care au trecut pe lângă ea au simțit mirosul neplăcut.

Vezi cine sunt aceste staruri în GALERIE FOTO

Un prieten de-al actriței a ținut să o scuze în fața presei, spunând că Gwyneth nu este adepta deodorantelor care conțin aluminiu din cauza faptului că aceste produse sunt cancerigene.

Citește și: Cele mai neașteptate despărțiri ale anului 2020. Care sunt cuplurile care și-au spus adio după ani buni de relație

MattheW McConaughey

Deși de-a lungul timpului a jucat mai multe roluri în care dădea impresia că este o persoană care nu ține prea mult cont de igiena sa, se pare că actorul face același lucru și în realitate.

Matthew a declarat pentru publicația People că nu a mai folosit deodorant de 20 de ani, spunând “Nu-mi place să miros a ceva sau a cineva. Dacă mirosul meu începe să deranjeze pe cineva, fac un duș”.

Julia Roberts

În 2008, frumoasa actriță a mărturisit în cadrul emisiunii Oprah: “Nu prea folosesc deodorant, nu a fost niciodată un obicei al meu”. Aparent, Julia nu folosește nici gel de duș prea des pentru că o fostă garda de corp a vedetei a spus că ea este o adevărată hipioată pentru că nu face duș cu zilele și nici nu se spală des pe cap pentru că pretinde că are părul foarte uscat.

Russell Crowe

Aparent mirosul actorului Russell Crowe poate fi uneori mai puternic decât însăși caracterul său. Joan River a mărturisit că actorul are probleme cu controlul transpirației. Se pare că Renee Zellweger, colega lui de pe platourile de filmare pentru “Cinderella Man” ar fi cerut să joace scenele intime cu o dublură a actorului.

Jessica Simpson

Jessica Simpson are o dantură extraordinară din exterior, dar ea a dezvăluit într-o emisiune de-a prezentatoarei Ellen DeGeneres că se spală extrem de rar pe dinți.

“Dinții mei sunt atât de albi și nu îmi place să îi simt prea alunecoși, dar folosesc apă de gură și ață dentară zilnic”, a mărturisit faimoasa cântăreață.

Citește și: Ce actor ar fi trebuit să-l joace pe Wolverine în locul lui Hugh Jackman. Adevărul despre filmele X-Men a ieșit la iveală acum

Cu toate acestea, ea nu se spală zilnic pe dinți și deși recunoaște că acest lucru poate suna scârbos și respingător, ea mărturisește că nu îi miroase niciodată gura.

Shia LaBeouf

Atunci când a jucat în filmul “Fury”, Shia a vrut să intre în pielea personajului atât de mult încât a ajuns la extreme. El nu s-a mai spălat timp îndelungat pentru a putea reproduce exact o scenă din Al Doilea Război Mondial.

O persoană care făcea parte din echipa de filmări a declarat pentru Daily Mail că actorul nu s-a spălat câteva săptămâni.

Recomandari