Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Ce actor ar fi trebuit să-l joace pe Wolverine în locul lui Hugh Jackman. Adevărul despre filmele X-Men a ieșit la iveală acum

Hugh Jackman nu a fost prima alegere pentru a-l juca pe super-eroul Wolverine în filmele X-Men. 

Ce actor ar fi trebuit să îl joace pe Wolverine, în locul lui Hugh Jackman

Profimedia

Se pare că Hugh Jackman, un actor apreciat originar din Australia, ce a strâns milioane de fani în întreaga lume, nu a fost prima alegere pentru rolul super-eroului Wolverine, ce l-a ajutat să și doboare un record pentru numărul filmelor în care a apărut.

Adevărul despre filmele X-Men a ieșit recent la iveală, chiar din partea actorului care ar fi trebuit să-l joace pe Wolverine.

Ce actor ar fi trebuit să-l joace pe Wolverine în locul lui Hugh Jackman

Hugh Jackman a reușit să îl facă pe Wolverine unul dintre cei mai îndrăgiți super-eroi din lume și e greu să ne imaginam alt actor în acel rol, scrie Daily Mail.

Vezi cum arată Hugh Jackman în GALERIA FOTO

Se pare, însă, ca rolul i-ar fi fost oferit inițial lui Viggo Mortensen, actorul care l-a jucat pe Aragorn în trilogia Stăpânul Inelelor, potrivit declarațiilor recente ale lui în cadrul podcast-ului Happy Sad Confused.

Citește și: A fost considerat unul din cei mai chipeși bărbați ai planetei. Cum arată Hugh Jackman fără tricou, la 51 de ani

Vigoo a vorbit despre o întâlnire pe care a avut-o cu regizorul Bryan Singer despre rolul lui Wolverine. Actorul în vârstă de 62 de ani, ce a primit și nominalizări la Premiul Oscar, a detaliat de ce a respins rolul super-eroului.

”Ce m-a deranjat în acel moment era angajamentul unui șir nesfârșit de filme cu același personaj din nou și din nou,” a declarat Viggo. ”Aveam rețineri cu asta.”

Viggo s-a sfătuit și cu fiul său, Henry, ce era un adolescent atunci, despre rolul lui Wolverine, dat fiind faptul că micuțul era man fan al benzilor desenate X-Men.

”Erau unele lucruri, adică le-au remediat pe parcurs, dar l-am luat pe Henry la întâlnirea pe care am avut-o cu regizorul, drept noroc și ghid,” a declarat Viggo.

”L-am lăsat pe Henry să citească scenariul și mi-a zis ”E greșit. Nu așa e”,” a continuat Viggo. ”Și-mi zice, ”Da, dar el nu arată așa”. Și dintr-o dată, regizorul a început să-i explice lui Henry tot restul ședinței de ce a luat anumite libertăți privind înfățișarea lui Wolverine.”

”Am plecat și Henry întreabă dacă producătorii vor schimba lucrurile pe care le-am discutat și eu i-am zis ”Nu cred. Oricum n-o să accept, pentru că nu sunt sigur cp vreau să fac asta ani de zile.”

Citește și: Cine este și cum arată soția lui Hugh Jackman, Deborra. Femeia a fost fotografiată la plajă de paparazzi

”Și peste câțiva ani am făcut 3 filme Stăpânul Inelelor, așa că cine știe,” a continuat el.

Recomandari