Cum arată Vlăduța Lupău nemachiată Imaginile la care fanii au reacționat imediat: „Să vină milionul”

Vlăduța Lupău a reușit să își surprindă din plin fanii atunci când a postat pe pagina sa oficială de Instagram o fotografie în care apare complet nemachiată.

Azi, la vârsta de 29 de ani, Vlăduța Lupău se poate lăuda că sute de mii de oameni o îndrăgesc

Antena 1

Nu mai este o noutate faptul că Vlăduța Lupău este una dintre cele mai apreciate și îndrăgite artiste de muzică populară ale momentului, aceasta având în prezent mai bine de patru sute de mii de urmăritori doar pe pagina sa de Instagram.

Născută la data de 8 martie 1991, la Șimleu Silvaniei, frumoasa brunetă a interpretat primul său cântec pe vremea când avea doar patru ani, în cadrul unei emisiuni dedicate folclorului românesc.

Cum arată Vlăduța Lupău complet nemachiată

Azi, la vârsta de 29 de ani, Vlăduța Lupău se poate lăuda că sute de mii de oameni o îndrăgesc.

Cifra a fost atinsă recent, prilej cu care cântăreața a decis să marcheze evenimentul prin intermediul unor fotografii speciale.

citește și: Cum și-a cunoscut Vlăduța Lupău soțul și în ce mod nebunesc a cerut-o Adi Rus de soție

Detaliul pe care l-au observat imediat fanii a fost faptul că îndrăgita interpretă de muzică populară s-a fotografiat nemachiată și toată lumea a putut vedea cum arată aceasta în realitate.

Așa cum era de așteptat, poza publicată de artistă a adunat instant zeci de mii de aprecieri (inclusiv din partea vedetelor) și sute de comentarii.

„Tu meriti toate aprecierile ❤️ #omminunat”, „Felicitări, Vlăduța!❤️🥳Să vină milionuuuul!”, „Felicitări”, „TE IUBIM VLADUTA !!!🔥❤️❤️❤️”, iată doar o parte dintre mesajele transmise de admiratorii vedetei.

citește și: Ce forme ascunde Vlăduța Lupău sub hainele tradiționale! Poza la care au reacționat imediat fanii

Pentru cei care nu știu, numele adevărat al cunoscutei interprete de muzică populară este Vlăduța Mărioara Rus Lupău. Pe lângă cariera sa muzicală, tânăra este și realizatoare de emisiuni de muzică populară.

În anul 2019, aceasta s-a căsătorit cu Adrian Rus, cei doi având o nuntă desprinsă parcă din basme.

Ultimele știri