Live acum
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Sunt celebre și bogate, în timp ce părintele lor este îngropat în datorii! Emil Gabor, tatăl Monicăi şi al Ramonei a fost executat silit! |Video

Emil Gabor, tatăl Monicăi şi al Ramonei Gabor a fost executat silit, în timp ce fetele lui duc o viață de lux si opulență.

Mari probleme pentru Emil Gabor!.Tatăl Monicăi şi al Ramonei Gabor a fost executat silit.

Monica Gabor și Mr. Pink s-au căsătorit în secret. Primele detalii despre eveniment: ”Au vrut o ceremonie restrânsă!”

Un credit în valoare de nouă mii de euro, i-a adus mari probleme cu legea lui Emil Gabor.

În urmă cu doi ani, tatăl surorilor Gabor figura ca debitor într-un dosar de incuviințare-executare silită, înregistrat la Judecătoria Bacau, din cauza unui credit restant., dobânzile aferente acestuia, comisioanele,, dar si penalitățile de întârziere.

Cândva era milionar, acum stă cu chirie într-un apartament mic! Cum a ajuns să trăiască Irinel Columbeanu, dupa ce a pierdut toată averea!

Problemele nu s-au terminat acolo, au continuat si anul acesta., căci în luna ianuarie a fost dat în judecata de o instituție specializată în recuperarea datoriilor, procesul având probabil legătură cu cel de executare silită, din 2018.

Emil Gabor locuiește singur într-o garsonieră din Bacău, după ce soția sa a decedat, iar cele trei fete au plecat în străinătate.

Super imagini! Irina Columbeanu a petrecut sărbătorile în Malibu! Ce surprize le-a pregătit Mr. Pink

Deși, mulți se așteptau ca ele să-l ajute, bărbatul se plânge ca primește o sumă infimă de la fetele lui.

Problemele finaciare si cele cu legea, nu sunt singure cu care barbatul se confruntă. Nici problemele de sănatate nu-l ocolesc.

Star Matinal. Ramona Gabor, viață de nabab! Trăiește pe picior mare peste hotare

La sfârșitul anului trecut, Emil Gabor a fost internat timp de două săptămâni în spital, unde doctorii i-au pus mai multe diagnostice.

Urmăriți mai multe declarații ale bărbatului, accesând clipul video de mai sus, difuzat la Antena Stars.

Recomandari