Căutare Live

Super imagini! Irina Columbeanu a petrecut sărbătorile în Malibu! Ce surprize le-a pregătit Mr. Pink

Ca șianul trecut, Irina Columbeanu a petrecut sărbătorile în Malibu, California, alături de mama sa. Chiar dacă a fost un Crăciun fără zăpadă, a fost unul plin de bucurie pentru Irina, care adoră să stea cu mama sa, cu Mr Pink, dar și cu fiul acestuia. 

Băiețelul lui Mr Pink este foarte atașat de Irinuca și se comportă ca doi frați. Și relația micuțului cu Monica Gabor pare ideală, ceea ce se vede și din postările de pe Instagram ale fostei doamne Columbeanu.

Monica Gabor nu s-a dezlipit nicio secundă de Irinuca! Au gătit împreună, au mers la cursuri de călărie, s-au plimbat şi s-au bucurat de fiecare moment! Cei trei au avut parte şi de surprize din partea lui Mr Pink, milionarul le-a pregătit cadourile mult dorite sub brad, iar Moni a avut grijă să imortalizeze tot ceea ce au făcut.

Fernando de la Caransebeş a murit şi a înviat! Confesiuni halucinante! "Cel cu coarne a vrut să mă bage în iad!&quo... Abi Talent se mândrește cu una dintre cele mai frumoase iubite. Cum arată tânăra sexy care l-a cucerit pe celebrul influ...
Parteneri
Cele mai frumoase izvoare termale din lume. Unde te poți relaxa iarna aceasta
Iarna se apropie cu pași rapizi și mulți își doresc să meargă în vacanță în locații de vis. Ți-am pregătit o listă cu cele mai frumoase izvoare termale din lume. Locuri inedite, pline de farmec, care te vor lăsa rapid fără cuvinte.
Catine.ro
Ultimele știri