Căutare Live

Theo Rose, cadou inedit de ziua iubitului său. Alex Leonte, nepotul lui nea Marin, a împlinit 28 de ani

Alex Leonte, nepotul lui nea Marin, a împlinit 28 de ani, iar Theo Rose l-a surprins cu un cadou inedit. Iată ce i-a oferit artista iubitului său.

Alex Leonte, nepotul lui nea Marin, a împlinit 28 de ani, iar Theo Rose l-a surprins cu un cadou inedit.

Instagram

Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că Theo Rose trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Alex Leonte, nepotul lui nea Marin. Cei doi sunt împreună de mai bine de 5 ani, iar relația lor este una bazată pe încredere și iubire.

Deși își țin viața amoroasă cât mai departe de luminile reflectoarelor, artista și iubitul său nu ezită să își țină la curent prietenii virtuali cu cele ai importante evenimente din viața lor. De curând, Theo Rose a împărtășit cu urmăritorii de pe Instagram câteva momente unice de la petrecerea aniversară a partenerului său.

Citește și: Ce a declarat Theo Rose despre Fulgy, fiul Vioricăi de la Clejani: "Nimeni nu are ce să-i zică, păcat că s-a pierdut așa"

Cântăreața a publicat mai multe InsaStory în care Alex Leonte sufla în lumânările de pe tort. Mai mult decât atât, tânăra i-a oferit și un cadou inedit în ziua în care acesta a împlinit frumoasa vârstă de 28 de ani.

Ce cadou i-a oferit Theo Rose lui Alex Leonte de ziua lui

Alex Leonte și-a aniversat cei 28 de ani alături de cele mai apropiate persoane, printre care se află și iubita lui. Theo Rose i-a fost aproape iubitului său și în această zi specială, așa cum face mereu.

Citește și: Motivul neștiut pentru care Theo Rose a acceptat să cânte manele. Nimeni nu se aștepta la un așa răspuns

Nepotul lui nea Marin a avut parte de o surpriză din partea partenerei sale. Aceasta i-a adus zâmbetul pe buze cu un cadou de-a dreptul inedit, mai exact câteva bancnote de 500 lei pe care apăreau fața lui.

Momentul a fost unul foarte amuzant, iar drept dovadă stau InsaStory-urile publicate de Theo Rose. Situația a început să devină și mai savuroasă după ce artista a primit mai multe bancnote cu fața ei pe ele.

Un lucru este evident, Alex Leonte s-a bucurat din plin de petrecerea organizată cu ocazia zilei sale de naștere. Din peisaj n-au lispti emoțiile, glumele, voia bună, repliciile neașteptate și urările de la mulți ani.

Ce mărturisiri a făcut Theo Rose despre relația cu Alex Leonte

De-a lungul timpului au apărut tot felul de speculații despre o posibilă relație între Theo Rose și Bogdan de la Ploiești, însă altul este adevătul. Artista se află într-o relație cu nepotul lui nea Marin de mai bine de 5 ani, însă a fost foarte discretă în ceea ce privește cuplul pe care îl formează cu Alex Leonte.

Cei doi nu apar des împreună pe micile ecrane ale televizioarelor, însă acest lucru nu o oprește pe cântăreață să ofere informații despre planurile de viitor alături de nepotul lui nea Marin. În urmă cu un an, Theo Rose declara în cadrul emisiunii Acces Direct să relația dintre părinții săi și Alex Leonte este una foarte bună. De asemenea, aceasta mai afirmă că nu se grăbește să se căsătorească, ci va face pasul cel mare când nu vor mai exista atât de multe restricții.

„Mama și tata au înțeles că lucrurile o să se întâmple atunci când o să simțim. Părinții mei îl iubesc pe Alex, avem 4 ani împreună. Căsătoria este doar un pas pe care noi l-am face doar atunci când condițiile care să ne permită acest lucru.”, spunea ea pe atunci.

Cum arată iubita lui Pepe cu burtica de gravidă. Ipostaza în care a surprins-o artistul pe Yasmine Ody... Selly a avut nevoie de îngrijiri medicale de urgență. Vlogger-ul a apărut cu o branulă la mână, după ce a făcut Covid...
Parteneri
Obiceiuri pe care e recomandat să le ai în fiecare zi. Ce sfaturi oferă specialiștii
Catine.ro
Ultimele știri
x