Thylane Blondeau s-a transformat într-o femeie superbă. Cum arată acum cea mai frumoasă "fetiță" din lume

Thylane Blondeau s-a transformat într-o femeie superbă, drept dovadă stau imaginile sale de pe rețelele sociale.

Thylane Blondeau s-a transformat într-o femeie superbă

Instagram

Thylane Léna-Rose Loubry Blondeau, cunoscută pe numele de Thylane Blondeau, a fost supranumită cea mai frumoasă fetiță din lume pe vremea când avea 6 ani. Aceasta s-a născut în 2001 și și-a început cariera în lumea modeling-ului la vârsta de 4 ani, iar acum fiind un celebru model.

Încă din copilărie, tânăra a reușit să defileze pe unul dintre cele mai mari podiumuri și a făcut spectacol cu frumusețea sa răpitoare. Tatăl ei este fotbalistul Patrick Blondeau, iar mama ei este celebra actriță și prezentatoare TV din Franța, Veronika Loubry.

Citește și: În copilarie Thylane Blondeau a fost supranumită „cea mai frumoasă fetiță din lume". Cat de fotogenic e chipul ei acum, la 19 ani

Acum, Thylane este ambasador al brandului L'Oréal și imaginea unui parfum aparținând designerului francez Lolita Lempicka.

Timpul a trecut, iar cea mai frumoasă fetiță din lume s-a transformat într-o femeie în toată regula, care pune pe jar publicului masculin, lucru evident din postările sale în mediul online. La cei 20 de ani, Thylane se mândrește cu cele mai apetisante forme și cu superbele trăsături ale feței.

Cum arată acum Thylane Blondeau

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că fotomodelul este adepta celor mai provocatoare shooting-uri foto, iar pozele sale dezvăluie acest lucru. Tânăra se bucură de un succes răsunător și pe Instagram, unde are mai bine de 3 milioane de urmăritori care o apreciază pentru ceea ce este.

Deși și-a obișnuit prietenii virtuali cu pozele sale incendiare, de data aceasta a dus totul la un alt nivel și s-a fotografiat în lenjerie intimă. Imaginea a strâns mai bine de 111 mii de aprecieri și o mulțime de comentarii pozitive, semn că a impresionat încă din prima clipă cu aspectul său plăcut.

Citește și: Cum arată Thylane Blondeau într-o rochie cu paiete, semi-transparentă. Cea mai frumoasă "fetiță" din lume, apariție covârșitoare

Thylane Blondeau a apelat la o ținută sexy, prin care își scoate în evidență picioarele subțiri, silueta de invidiat și bustul generos. Un lucru este evident, frumosul model este posesoarea unui trup de zeiță.

Reacțiile pozitive ale fanilor nu au încetat să apară. Aceștia au ținut neapărat să îi mărturisească că este foarte frumoasă și că are un corp minunat.

"Ești foarte frumoasă. Felicitări pentru modul în care arăți!" sau "Doamne, ești mult prea frumoasă!", au fost câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să îi transmită complimente și laude pentru modul în care își menține aspectul fizic.

Thylane Blondeau este ambasador de brand, imaginea unui parfum și are numeroase talente artistice

Thylane Blondeau are o carieră de success ca model, ea participând de-a lungul timpului la prezentările marilor case de modă precum: Michael Kors, Chanel, Tommy Hilfiger, Miu Miu și Dolce & Gabbana.

În același timp, tânăra a mărturisit că face lecții de canto, știe să cânte la tobe și la pian și că este pasionată de actorie.

În 2015 Thylane Blondeau a jucat în filmul „Belle & Sebastian: The Adventure Continues” și a mărturisit că i-a plăcut extrem de mult acea experiență.

Ultimele știri