Ținuta în care s-a afișat Oana Roman în fața notarului, la divorțul de Marius Elisei. Cuplul a încheiat oficial povestea de iubire

Oana Roman și Marius Elisei nu au mai găsit nicio cale de împăcare! Pe 15 februarie 2021 cei doi au divorțat oficial la notar și au încheiat povestea de iubire care a început în anul 2014. Cum s-a afișat Oana Roman în fața notarului.

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat după 6 ani de căsnicie.

Instagram

Deși nimeni nu se aștepta ca Oana Roman și Marius Elisei să divorțeze, decizia celor doi a luat prin surprindere pe toată lumea. Înainte de Crăciun, Oana Roman a făcut publică vestea despărțirii de Marius Elisei, după o căsnicie de aproape 6 ani. Cei doi s-au căsătorit în 2014 și au trecut atât prin momente frumoase, cât și dificile.

Fiica lui Petre Roman a dat veste pe contul oficial de Instagram, unde a mărturisit că își dorește să meargă mai departe pe drumul ei, separată de Marius Elisei, dar și de afacerea în care a investit resurse emoționale și financiare.

De asemenea, Oana îl acuza pe tatăl fiicei sale că a plecat cu afacerea familiei, în a căror acte nu figura și ea. Cu toate acestea, ea preciza că a fost afectată de această decizie, având în vedere că era singura sursă de venit a familiei, și că va înceta orice implicarea în promovarea business-ului.

"Nu am avut de ales și merg mai departe pe drumul meu. Atât profesional, cât și personal. Nu a fost decizia mea. Nu a fost dorința mea. Eu am făcut tot ce am putut. Am făcut-o pentru noi, ca familie, dar nu a fost suficient. Am înțeles că nu se poate merge mai departe", a fost mesajul vedetei de atunci.

Citește și: Oana Roman, în costum de baie după ce a slăbit peste 20 de kilograme. S-a pozat în vacanță și le-a arătat tuturor imaginea

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat oficial. Cum s-a îmbrăcat vedeta la semnarea actelor

Oana Roman și Marius Elisei s-au întâlnit luni, pe 15 februarie 2021, pentru a semna actele care le atestă ruperea căsniciei. Cei doi au fost surprinși de paparazzi SpyNews când au intrat la notar.

Primul care a ajuns la notar a fost Marius Elisei, iar la scurt timp a ajuns și Oana Roman îmbrăcată într-o ținută de doliu, toată în negru. Vedeta a dat dovadă că nu-și pierde stilul chiar dacă trece printr-o perioadă tumultoasă a vieții sale.

La ținuta compusă dintr-o fustă neagră elegantă, o geacă neagră, o perche de încălțări street style, a asortat o mască negră care să completeze întregul look. De asemenea, vedeta a adoptat o coafură lejeră și un machiaj natural, care să-i completeze frumusețea.

Citește și: Primele declarații ale lui Marius Elisei după ce s-a despărțit de Oana Roman. Cu cine a petrecut sărbătorile

Potrivit sursei citate, cei doi și-au încheiat socotelile la notar în 40 de minute, după care s-au retras separat, fiecare pe drumul său, păstrând totodată o relație bună de dragul fiicei lor, Iza.

Relația dintre Oana Roman și Marius Elisei a început să fie cunoscută în spatial public în anul 2013, când cârcotașii nu prea credeau că legătura va fi una trainică, din cauza diferenței de vârstă. Marius Elisei este mai tânăr cu 11 ani decât Oana Roman, însă acest fapt nu i-a împiedicat să aibă o frumoasă poveste de dragoste din care să rezulte o păpușă de fată, potrivit Viva.ro.

Citește și: Vedete din România care iubesc și au iubit bărbați mai tineri. Pentru ce dive nu a contat vârsta partenerului

Cei doi s-au cunoscut la un cabinet de avocatură, unde Oana Roman a recunoscut că a făcut primul pas, cerându-i numărul de telefon celui care avea să-i devină soț.

În anul 2017 Marius Elisei anunța că relația dintre ea și Oana Roman începe să se clatine, așa că au decis să se despartă. Totuși cei doi au reușit să se împace și căsnicia lor a continuat până acum, când anunțul despărțirii a fost făcut de data aceasta de Oana Roman.

Vezi imaginile cu Oana Roman și Marius Elisei la notar >>> AICI

Ultimele știri