Primele declarații ale lui Marius Elisei după ce s-a despărțit de Oana Roman. Cu cine a petrecut sărbătorile

Oana Roman anunța despărțirea de Marius Elisei, soțul și tatăl copilului său, pe contul său de Instagram, cu doar câteva zile înainte de Crăciun.

Oana Roman anunța despărțirea de Marius Elisei, soțul și tatăl copilului său

Instagram

Vedeta spunea la aceea vreme că nu ea și-a dorit despărțirea, dând de înțeles că Marius Elisei a avut inițiativa.

De asemenea, Oana îl acuza pe tatăl fiicei sale că a plecat cu afacerea familiei, în a căror acte nu figura și ea. Cu toate acestea, ea preciza că a fost afectată de această decizie, având în vedere că era singura sursă de venit a familiei, și că va înceta orice implicarea în promovarea business-ului.

"Nu am avut de ales și merg mai departe pe drumul meu. Atât profesional, cât și personal. Nu a fost decizia mea. Nu a fost dorința mea. Eu am făcut tot ce am putut. Am făcut-o pentru noi, ca familie, dar nu a fost suficient. Am înțeles că nu se poate merge mai departe.", spunea ea atunci.

Citește și: Oana Roman, mesaj cu subînțeles la început de an. Ce a scris după despărțirea de Marius Elisei

În ceea ce o privește pe micuța Isabela, vedeta spunea că o să se concentreze pe educația ei, dând de înțeles că fetița va rămâne în custodia sa.

Ce spune Marius Elisei după despărțirea de Oana Roman

Marius Elisei s-a mutat singur de două săptămâni și refuză orice dialog cu Oana Roman, femeia cu care este căsătorit de 6 ani.

Cei doi nu sunt la prima separare de acest gen, ba chiar povestea lor de dragoste a ajuns să semene cu o telenovelă presărată cu certuri, despărțiri și apoi împăcări.

El spune că și-a petrecut sărbătorile singur, în ciuda speculațiilor conform cărora și-a găsit deja pe altcineva.

Citește și: Transformarea Oanei Roman. Cum s-a modificat silueta vedetei pe parcursul unui an

„Știu să gătesc și încă foarte bine. Îmi place foarte mult să gătesc. Eu mi-am făcut singur masa de Sărbători. Știu să fac orice, până și sarmale fac”, a spus soțul Oanei Roman pentru Click.

Referitor la modul în care se descurcă să se întrețină, având în vedere perioada prin care trecem cu toții, Marius Elisei spune că: ”Din punctul meu de vedere mă descurc bine pentru perioada pe care o trăim. Nu mă sperie Covid-ul, cred în acest virus, de aceea mă voi și vaccina”.

Cum s-au cunoscut Oana Roman și Marius Elisei

Oana Roman și Marius Elisei s-au cunoscut la un cabinet de avocatură, acolo unde bărbatul lucra. Vedeta este cea care a făcut primul pas și a cerut numărul lui de telefon.

Au început să se afișeze împreună în anul 2013, iar încă de la început, cârcotașii spuneau că relația dintre ei nu va rezista și că bărbatul vrea doar câștig financiar de pe urma celebrității vedetei, conform publicației Elle.

Citește și: Oana Roman, cu fetița de urgență la spital. De ce a ajuns micuța Iza pe mâna medicilor

Oana Roman și Marius Elisei s-au căsătorit în anul 2014, dar trei ani mai târziu, bărbatul a fost cel care a anunțat printr-un mesaj pe Facebook că relația lor trece printr-o perioadă grea și că cel mai bine este să pornească pe drumuri separate.

La scurt timp, însă, cei doi au ajuns la un numitor comun și au decis să-și mai dea o șansă.

Ultimele știri