Tom Cruise, reacții furioase la filmările pentru „Mission: Impossible 7”! „Dacă mai văd asta ați plecat!”

Tom Cruise i-a bucurat din plin pe fanii săi după ce a anunțat că va relua filmările pentru mult așteptata producție „Mission: Impossible 7”, în Marea Britanie.

Tom Cruise filmează „Mission: Impossible 7” în Marea Britanie

sursa foto: Shutterstock

Îndrăgitul actor american și-a petrecut vacanța de Crăciun în Statele Unite ale Americii și apoi a revenit în Marea Britanie, la studiourile Longcross Film, acolo unde se filmează „Mission: Impossible 7”.

Pentru cei care nu știu, Longcross se află la aproximativ 40 de kilometri de centrul Londrei. Studiourile au fost construite pe locul în care s-a aflat în trecut o bază militară britanică unde erau testate vehicule și unde exista o unitate de cercetare în domeniul apărării. Practic, aici erau inventate noi dispozitive de apărare pentru armata britanică.

Tom Cruise lucrează la filmul „Mission: Impossible 7”

La studiourile de filmare Longcross Film s-au realizat producții celebre precum „Clash of the Titans”, „Skyfall”, „Fast & Furious 6”, „Thor: The Dark World”, „Guardians of the Galaxy”, „Star Wars: The Last Jedi”, „Aladdin”, „Murder on the Orient Express” și multe altele.

Urmărește GALERIA FOTO de mai sus ca descoperi mai multe fotografii

După vacanța de Crăciun, Tom Cruise a revenit în Marea Britanie pentru a continua filmările pentru filmul „Mission: Impossible 7”. Deși restricțiile sunt numeroase în zonă, din cauza pandemiei de Covid-19, producțiilor le este permis să continue filmările dacă respectă anumite protocoale stricte ce țin de igienă și prevenție.

citește și: După ani buni în care nu s-a afișat cu nicio femeie, Tom Cruise iubește din nou. Cum arată și cine este cea care l-ar fi cucerit

Marea Britanie se confruntă cu o situație grea, din cauza noului coronavirus. Luni, țara a atins un nou vârf, atunci când au fost raportate mai bine de 41.000 de cazuri de infectare.

Tom Cruise lucrează la filmul „Mission: Impossible 7”

Tom Cruise lucrează la filmul „Mission: Impossible 7”

Filmul „Mission: Impossible 7” este regizat de Christopher McQuarrie și data de lansare a fost anunțată ca fiind 19 noiembrie 2021. Totuși, ca acest lucru să se întâmple, filmările nu trebuie să fie întrerupte.

citește și: Cât a crescut și cum arată acum Suri, fetița lui Tom Cruise cu Katie Holmes

Citește și
Mercur retrograd pe 27 septembrie. Zodiile avantajate de schimbările care au loc până pe 18 octombrie
Mercur retrograd pe 27 septembrie. Zodiile avantajate de schimbările care au loc până pe 18 octombrie
Cine e Francesco Paglieri de la Asia Express. Drama neștiută a fiului Patriziei. Viața i s-a schimbat complet la 14 ani
Cine e Francesco Paglieri de la Asia Express. Drama neștiută a fiului Patriziei. Viața i s-a schimbat complet la 14 ani
Ce înseamnă dacă ai găsit boabe de fasole sau resturi de mâncare la ușa casei. Polițiștii explică ce poate să însemne acest „semn”
Ce înseamnă dacă ai găsit boabe de fasole sau resturi de mâncare la ușa casei. Polițiștii explică ce poate să însemne acest „semn”
Mai multe articole

Recent, Tom Cruise a avut o reacție complet neașteptată, potrivit celor de la publicația The Sun. În presa tabloidă au apărut dovezi cu privire la faptul că actorul de la Hollywood ar fi avut o atitudine critică la adresa celor aflați pe platourile de filmare, după c ear fi observat că sunt încălcate regulile privind protocolul sanitar Covid-19.

Tom Cruise, reacții dure pe platourile de filmare pentru „Mission: Impossible 7”

Cei de la The Sun au publicat chiar și o înregistrare audio în care Tom Cruise adresează fraza „Dacă mai văd asta ați plecat!” unor persoane care s-au apropiat una de cealaltă mai mult decât era permis, în fața unui monitor.

Tom Cruise lucrează la filmul „Mission: Impossible 7”

Tom Cruise lucrează la filmul „Mission: Impossible 7”

El a continuat: „Suntem etalon. În Hollywood, fac filme acum datorită nouă. Pentru că ei în cred în noi şi în ce facem. Stau noaptea la telefon cu fiecare studio, companii de asigurări, producători şi ne urmăresc şi ne folosesc pentru a-şi face filmele lor. Creăm mii de locuri de muncă, nenorociţilor. Nu vreau să mai văd asta din nou. Niciodată!”.

Acesta nu s-a oprit aici, ci a continuat cu replici la fel de acide la adresa celor care nu respectau regulile de distanțare socială și de igienă, impuse în contextul epidemiei de Covid-19: „Puteţi spune asta oamenilor care îşi pierd casele pentru că industria noastră este închisă. Nu le va pune mâncare pe masă sau plăti pentru educaţie. Cu asta dorm în fiecare noapte - viitorul acestei industrii nenorocite!”, a mai spus el. „Deci, îmi pare rău că sunt departe de scuzele voastre. V-am spus şi acum vreau asta şi, dacă nu o faceţi, sunteţi afară. Nu închidem filmul ăsta! S-a înţeles? Dacă mai văd asta, aţi plecat”, a adăugat Tom Cruise.

Tom Cruise lucrează la filmul „Mission: Impossible 7”

Tom Cruise lucrează la filmul „Mission: Impossible 7”

Mai mult decât atât, unuia dintre cei doi membri ai echipei i-a spus: „Din cauza ta îşi va pierde slujba”. Apoi a continuat: „Sunt înţeles? Înţelegeţi ce vreau? Înţelegeţi responsabilitatea pe care o am? Pentru că am de-a face cu raţiunea voastră şi, dacă nu puteţi fi rezonabili, şi nu pot să înţeleg logica voastră, sunteţi concediaţi. Asta e. Am încredere în voi să fiţi aici”.

Fimările pentru filmul „Mission: Impossible 7” au fost amânate în luna octombrie, atunci când 12 oameni de pe platourile de filmare din Italia au fost confirmați cu noul coronavirus. Filmările au fost reluate în Marea Britanie, câteva săptămâni mai târziu, Tom Cruise încercând să facă tot posibilul pentru a preveni alte amânări, în calitatea sa de actor și de producător, arată cei de la news.ro.

Zodii norocoase în ziua de 21 septembrie 2021. 3 nativi care se vor bucura de reușite
Nativii se vor bucura de foarte multe surprize frumoase pe tot parcursul zilei. Se anunță o...
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021. Gemenii trebuie să aibă grijă de familie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021 spune că munca grea abia acum începe pentru Gemeni....
Parteneri
Cine sunt femeile puternice care participă la Asia Express: Drumul Împăraților. Concurentele care s-au remarcat prin forță și determinare
Cel de-al patrulea sezon al competiției Asia Express a început și aduce în prim-plan echipe determinate, formate din concurenți unul și unul. Acestea se vor întrece într-o cursă care le va testa la maximum limitele în cursa pentru marele premiu, în valoare de 30 000 Euro. În Asia Express 2021, echipele participante sunt formate din vedete competitive, dornice să iasă din zona de confort. Descoperă cine sunt femeile puternice care participă la Asia Express: Drumul Împăraților.
Catine.ro
Ultimele știri