Antena Căutare

Topul celor mai bine plătite vedete de pe Instagram. Ce sumă uriașă cer starurile internaționale pentru o singură postare

Kylei Jenner nu mai este cea mai plătită celebritate de pe Instagram. Idolul adolescentelor și cea mai tânără milionară a fost detronată. Cine ocupă acum primul loc.

Cel mai bine pătite vedete Galerie
Kylie Jenner, Cristiano Ronaldo, Ariana Grande | Getty

A fost dezvăluită lista celor mai bine plătite vedete internaționale de pe Instagram, pe baza campaniilor plătite pe care acestea le fac cu brandurile mari. Munca de influencer a vedetelor internaționale este plătită cu bani grei, ceea ce înseamnă că pentru câteva postări acestea cer sume uriașe, care pot ajunge și până la un milion de dolari.

Brandurile investesc bani mulți și speră că în urma recomandărilor făcute de vedete vor avea parte de vânzări uriașe, care să se ridice peste sumele pe care le-au băgat în promovare.

Până nu demult, Kylei Jenner, mezina familiei Kardashian, era una dintre cel mai bine plătite vedete de pe Instagram și ocupa locul 1 în topul clasamentului. Însă, în urma noilor analize, aceasta a căzut pe locul doi, cerând 986.000 de dolari/postare, la un calibru de 223 de milioane de urmăritorim potrivit topului justjeard.

Citește și: Cel mai bine plătite vedete din toate timpurile. Ce star a câștigat peste 100 de milioane de dolari pentru un singur rol

Un brand care vrea ca vedeta internațională să recomande produsele pe care le are, trebuie să-i plătească tinerei milionare 986.000 dolari pentru o singură postare pe Instagram. În acest fel, multe vedete internaționale ajung să se îmbogățească peste noapte și să strângă averi colosale.

Topul celor mai bine plătite vedete de pe Instagram

Brandurile trebuie să scoată bani grei din buzunare dacă vor să lucreze cu vedete mari precum Kylie Jenner, Dwayne “The Rock” Johnson, Kim Kardashian sau Cristiano Ronaldo. Ei se adresează unor comunități de sute de milioane de urmăritori, iar randamentul de vânzare al unui produs crește instant prin "transferul de valoare" care are loc atunci când o vedetă uriașă recomandă o apă plată, haine, niște suplimente alimentare sau un robot de bucătărie.

Citește și: Dwayne Johnson a ajuns cel mai bine plătit actor din showbiz. Cum arăta când era mic

Locul 1: Dwayne “The Rock” Johnson

Este vedeta care câștigă cei mai mulți bani din Instagram. Celebrul actor cere 1,015,000 de dolari pentru o singură postare, el adresându-se unui număr de 225 de milioane de urmăritori. Dwayne poate câștiga un milion de dolari pe zi, dacă acesta acceptă să promoveze zilnic un produs prin mai multe postări, care includ, desigur, și InstaStory-urile. Acesta câștigă sume uriașe pentru că tariful său este cel mai mare din lumea vedetelor.

Locul 2: Kylie Jenner

Kylie Jenner era, până nu demult, locul 1, însă Dwayne a detronat-o. Aceasat câștiga cei mai mulți bani pentru că tariful era cel mai mare, însă se pare că actroul a abortat altă strategie și a lăsa-o pe Kylie pe locul doi. Aceasta cere 986.000 dolari pentru o singură postare pe Instagram, adresându-se unui număr de 223 de milioane de urmăritori.

Locul 3: Cristiano Ronaldo

Este fotbalistul care câștigă extrem de mult nu doar din soprt, ci și din activitatea online. Acesta cere 889.000 de dolari pentru o singură postare, el adresându-se unui număr de 273 de milioane de urmăritori. Tariful său este mai mic, deși se adresează unui număr mai mare de urmăritori decât Kylie Jenner.

Locul 4: Kim Kardashian

Kim Kardashian, sora cea mare a lui Kylie Jenner se situează pe locul patru, cu două poziții mai jos decât tânăra milionară. Aceasta cere 858.000 dolari pentru o singură postare pe Instagram, adresându-se unui număr de 212 de milioane de urmăritori. Sora sa o depășește cu mult pe Kim la numărul urmăritorilor, aflându-se în fața sa cu 23 de milioane de followeri.

Locul 5: Selena Gomez

Cântăreața Selena Gomez se mulțumește cu locul 5 pentru că banii săi vin oricum din activitatea muzicală, însă nici cu cifrele uriașe care îi vin din Instagram nu se poate plânge. Aceasta cere pentru o singură postare 848,000 de dolari, cu 10.000 mai puțin decât Kim Kardashian. Cântăreața se adresează unui număr de 218 milioane de urmăritori.

Locul 6: Ariana Grande

Ariana Grande se adresează unui număr de 228 de milioane de urmăritori și cere pentru o singură postare 853,000 de dolari. Brandurile care vor să lucreze cu ea trebuie să stea bine la capitolul financiar și să bage bani grei în promovare.

Veronica Vulpița, fotografia postată pe Instagram atrage atenția fanilor. Ce mai face... Bogdan Mocanu se pregătește intens pentru rolul de tătic. Ce a dezvăluit artistul despre relația cu noua sa iubită...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x