Cel mai bine plătite vedete din toate timpurile. Ce star a câștigat peste 100 de milioane de dolari pentru un singur rol

Știai că unele dintre cel mai bine plătite vedete din toate timpurile au avut salari și de peste 100 de milioane de dolari pentru un singur rol?

Ce vedete au cele mai mari salarii din lume

Profimedia

Chiar dacă salariile de la Hollywood sunt extraordinar de mari, unele vedete preferă o altă abordare pentru a-și mări averile impresionante.

Unele vedete de la Hollywood preferă să își negocieze contractele pentru un procent din profit, după lansarea filmului, ceea ce le permite să aibă câștiguri mult mai mari pe viitor.

Cel mai bine plătite vedete din toate timpurile

Unul dintre actorii ce a reușit să strângă o avere impresionantă cu o astfel de strategie e Robert Downey Jr, ce a câștigat o sumă enormă datorita rolului lui Tony Stark/Omul de fier, din Universul Cinematografic Marvel.

Robert Downey Jr. și Tom Cruise au câștigat câte 75 de milioane de dolari pentru un singur film

Rober Downey Jr și Tom Cruise sunt unii dintre cei mai cunoscuți actori de la Hollywood și au avut salarii pe măsură.

Citește și: Dwayne Johnson a ajuns cel mai bine plătit actor din showbiz. Cum arăta când era mic

Robert Downey Jr. a câștigat câte 75 de milioane de dolari per film datorită rolului lui Tony Stark din Universul Cinematografic Marvel - Iron Man 3, Avengers: Infinity War, Avengers: Endgame, în total 225 de milioane de dolari, scrie JustJared.

Tom Cruise a câștigat 75 de milioane de dolari pentru un singur film tot datorită unei serii cunoscute. El a avut salariul extraordinar pentru filmul Mission: Impossible – Ghost Protocol, lansat în anul 2011.

Will Smith și Tom Cruise au primit câte 100 de milioane de dolari pentru un singur rol

Tom Cruise apare din nou pe lista celor mai bine plătite vedete din lume, de această dată pentru rolul din War of the Worlds, lansat în 2005.

Citește și: Vedete cu secrete de familie sfâșietoare. Tatăl cărui actor celebru a fost asasin plătit

Will Smith a câștigat și el 100 de milioane de dolari pentru un singur rol, respectiv Men in Black 3, lansat în 2012.

Bruce Willis a câștigat 120 de milioane de dolari pentru unul dintre cele mai apreciate roluri din cariera sa

Cunoscut pentru filmele sale de acțiune, Bruce Willis a riscat cu un rol neobișnuit, în 1999. Actorul a jucat în thriller-ul Al șaselea simț, pentru care a primit un salariu de 120 de milioane de dolari.

Citește și: Staruri care au făcut ani grei de închisoare. Ce muzician celebru a fost condamnat pentru omorârea unui femei în propria locuință

Keanu Reeves e cel mai bine plătit actor din toate timpurile

Keanu Reeves a devenit unul dintre cei mai cunoscuți actori din toate timpurile, mai ales datorită rolului lui Neo, din trilogia Matrix. Trilogia l-a transformat și într-una din cele mai bine plătite vedete din toate timpurile, cu un câștig de 250 de milioane de dolari pentru rolul lui Neo.

Parteneri
Cine este Jonathan Owens, iubitul gimnastei Simone Biles
Iubitul gimnastei Simone Biles și-a arătat sprijinul față de iubita sa printr-o postare emoționantă pe contul personal de Instagram. Gimnasta a devenit intens mediatizată după ce a luat o decizie neașteptată înainte de finalele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Simone Biles a obținut medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Tokyo la bârnă, în timp ce ginasta chineză, Guan Chenchen a obținut medalia de aur la doar 14 ani.
Catine.ro
Ultimele știri