Toți știu cine este Cristiano Ronaldo, însă nu mulți știu cum arată mama și frații celebrului fotbalist

Cristiano Ronaldo se numără printre cei mai renumiți fotbaliști din lume. Starul a fost declarat de nenumărate ori cel mai bun fotbalist al sezonului, adăugând în palmares un număr impresionant de trofee. Cristiano Ronaldo este de 3 ori câștigător al Balonului de Aur, în 2008, 2016 și 2017.

Toți știu cine este Cristiano Ronaldo, însă nu mulți știu cum arată mama și frații celebrului fotbalist

Getty Images

Dacă pe el îl știe o lume întreagă, puțini sunt cei care îi cunosc familia. Mama și sora superstarului nu apar atât de des în vizorul publicului larg. Puțini sunt cei care știu cum arată mama și frații celebrului fotbalist.

Cum arată mama și frații lui Cristiano Ronaldo

Pe lângă cariera impresionantă pe care a reușit să o obțină, Cristiano Ronaldo se laudă și cu o familie frumoasă. El este cu atât mai recunoscător persoanelor lângă care a crescut, de vreme ce s-a născut în pură sărăcie. Fani din întreaga lume cunosc povestea fotbalistului, care și-a asumat rolul de salvator al familiei sale de la o vârstă fragedă. Dorința lui a fost să le poată oferi un trai mai bun celor mai importante persoane din viața sa, printre care mama lui, tatăl lui și cei 3 frați.

Din păcate, tatăl său a murit când acesta avea doar 19 ani. La un moment dat, fotbalistul portughez a vorbit despre tatăl său, profund îndurerat de faptul că acesta nu poate să fie martorul realizărilor fiului său, potrivit thequint.com. În acel moment, inimile fanilor s-au frânt.

''Familia mea m-a văzut, mama mea, frații mei, chiar și fiul meu, dar tatăl meu nu a văzut nimic...a murit prea tânăr'', a fost mesajul emoționant al lui Cristiano Ronaldo despre tatăl său, care s-a stins la vârsta de 52 de ani.

Mama sa, Maria Dolores dos Santos Aveiro, în vârstă de 66 de ani, este tot timpul alături de fiul său. Ea îl însoțește la meciurile sale importante și îi este extrem de devotată. Între cei doi există o relație foarte apropiată.

Cristiano Ronaldo mai are 3 frați mai mari, pe Katia Aveiro, Hugo dos Santos Aveiro și Elma dos Santos Aveiro.

Vezi mai multe imagini cu familia lui Cristiano Ronaldo în GALERIA FOTO

Sora sa Katia, în vârstă de 44 de ani, postează adesea fotografii cu ea și fratele său faimos pe rețelele de socializare. Fanii pot vedea cât de mult se iubesc cei doi.

Citește și: Cum arată sora Irinei Shayk. Tatiana a fost surprinsă de paparazzi pe străzile din New York

Ronaldo nu a avut o copilărie atât de fericită. În primul rând, se pare că băiețelul din Madeira nu era atât de dorit de familia sa. Mama sa s-a gândit la avort înainte de nașterea sa, din cauza problemelor cu banii. Mai târziu, Cristiano Ronaldo a început să joace fotbal la un club de fotbal local numit „Nacional”, conform sportszion.com.

Tatăl său era omul care avea în grijă echipamentele sportivilor. Colegii săi au fost răi cu el și l-au agresat în repetate rânduri. Ei râdeau de el din cauza profesiei tatălui său și a obiceiului acestuia de a consuma alcool în exces. Starea financiară a familiei sale a început să se deterioreze din cauza faptului că José Dinis Aveiro, tatăl său nu putea scăpa de dependența de alcool. Prin urmare, mama sa, Dolores, a fost nevoită să se angajeze ca bucătar și menajeră pentru a-și întreține copiii.

Ultimele știri